DogađajinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Hapšenje u Banjaluci: Djevojka ga prijavila da ju je pretukao pred djetetom

Dvadesetjednogodišnja Modričanka prijavila je da ju je u Banjaluci, pred njegovim djetetom, pretukao Bosiljko Đurić (32) iz Teslića, a koji je 2016. godine osuđen na devet godina po optužbama da je izbo na smrt suprugu Tatjanu (22) pred očima njihove tada trogodišnje kćerke.

Prenosimo: Redakcija

Nezavisne

Potvrdili su to izvori “Nezavisnih novina”, upućeni u istragu, koji ističu da je policija u Banjaluci juče pronašla dvadesetjednogodišnjakinju sa posjekotinama i hematomima, kako po glavi, tako i po rukama i nogama.

“Policiji je juče oko podneva prijavljeno da u jednoj kafani u naselju Lazarevo, muškarac tuče djevojku. Kada je patrola otišla na teren, zatekla je mladu Modričanku, koja je imala hematome i posjekotine. Ona je izjavila da ju je on tukao i proteklih dana, da je on njoj momak. Prema njenim riječima, tukao ju je pred njegovim maloljetnim djetetom”, otkrivaju izvori “Nezavisnih novina”, upućeni u istragu.

Prema dostupnim informacijama, Đurić, koji privremeno boravi u Banjaluci, na uslovnu slobodu pušten je nakon dvije trećine odslužene kazne.

“On je nakon napada na djevojku u Banjaluci uhapšen”, tvrde izvori “Nezavisnih novina”.

Đurić je, podsjetimo, 2016. godine pred Okružnim sudom Doboj osuđen na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je sklopljen na njegovu incijativu. U sporazumu se navodi da je Đurić “odlučio da prizna krivicu i insistirao na zaključenju sporazuma zbog grižnje savjesti koju osjeća zbog smrti oštećene”.

Đurić je, prema presudi, 10. marta 2015. godine oko ponoći došao u stan u Vidovdanskoj ulici u Tesliću, u kojem je živio sa suprugom, te ju je poslije nepunih sat ubio.

Tatjanu je, dodaje se, usmrtio sa deset uboda nožem, i to pred njihovom trogodišnjom kćerkom i Bosiljkovom osmogodišnjom sestrom.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije