najnovijeSponzorisano

Velika proslava u LOFTU

Jedan od najpopularnijih savremenih salona namještaja, Loft Design House, proširio je i obogatio svoju ponudu velikim renoviranjem i preseljenjem u novi dio salona!

Redakcija

Na svakom od 2000 kvadratnih metara našeg novog salona, nevjerovatnog izgleda, dizajniranom po uzoru na moderne evropske salone, može se osjetiti toplina doma, ugodnost enterijera, te uvidjeti koliko su značajni komfor i organizacija životnog prostora.

Povodom svoje velike proslave, Loft Design House je odlučio da nagradi svoje vjerne kupce sa čak do 50% popusta na kompletan asortiman, te brojnim drugim pogodnostima.

Akcija povodom velikog otvaranja traje do 15.10. gdje posjetioce očekuju brojne pogodnosti, poput besplatnih savjeta arhitekata, izrade 3D prikaza stanova kao i mogućnost opremanja na 12 rata, bez kamata.

Proširenje ponude donosi još veću raznovrsnost i mogućnost izbora različitih stilova u opremanju enterijera po najboljim cijenama. U toku ove godine kao još jedan od značajnih uspjeha, iz Lofta izdvajaju otvaranje velikog salona u Zagrebu, koji je olakšao kupovinu brojnim kupcima iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i ostalih zemalja regije.

Iz Loft Design House-a izjavili su kako konstantno rade na usavršavanju i poboljšanju politike poslovanja kako bi svojim kupcima obezbijedili još bolje i kvalitetnije komade namještaja i osigurali im potpuno uživanje u kupovini i opremanju doma.

Takođe, ističu kako su ponosni na brojne projekte i više stotina zadovoljnih klijenata koji su im glavni podstrek za buduća ulaganja i još veći uspjeh.

Posjetite Loft Design House, na dobro poznatoj, istoj adresi – Jovana Dučića 25 u krugu Čajeveca ili pogledajte dio naše ponude na loft.ba

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije