najnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaSponzorisano

BILI SMO U KENGURU: Donosimo ideje za 5 kul rođendanskih poklona!

Ako ste se i vi bar jednom u životu našli u grupi ljudi “ne znam šta da joj/mu kupim za rođendan”, nastavite sa čitanjem – ovo je tekst koji će pomoći da vaše poklanjanje postane kreativno!

Vera Kukric

 

1. Super ogromna šolja za super osobu

Ako ste mislili da je šolja dosadan, i već “potrošen” poklon – razmislite još jednom! Ova ogromna šolja sa univerzalnim i efektnim printom i interesantnim podiocima će od uševiti svaku osobu koja je ugleda nakon cijepanja ukrasnog papira! 

2. “Greb – greb” mapa Evrope 

Ne mora biti izbor samo sa zaljubljenike u putovanja, može biti i okidač za početak novih avantura! Kad malo bolje razmislimo, valjda svi imamo najmanje jednu državu u Evropi koju možemo smjestiti u “obiđeno – izgrebano”, a znamo da je za svaki cilj najvažniji prvi korak! Pa, krenimo na put! 

3. Pješčani sat

Upotpuniće svaki enterijer jer je dostupan u tri različite boje – bijeloj, plavoj i roze. Pored dekoracije, sigurni smo da će mu svako naći i primjenu – bilo da se radi o kuvanju, društvenim igrama ili nečemu trećem. Kako god, za početak ga okrenite i zamišljajte želje, a do sljedećeg rođendana ih i ostvarite! Srećno!

4. Kutija za užinu od bambusa

Neka jedna od rođendanskih odluka bude i zdrava ishrana. Kod kuće, na poslu, na fakultetu, u školi, gdje god se nalazili! Bilo da treba pripremiti unaprijed obroke ili ponijeti doručak/ručak/užinu negdje vani, svi će voljeti ovu bambusnu posudu koja ima i dodatnu gumenu zaštitu pa je zagarantovana sigurnost od prosipanja hrane. Prijatno! 

5. Prenosivi stoni štafelaj

Za umjetničke duše i one koje će to postati – kofer pun želja! Presladak drveni kofer koji se može ponijeti bilo gdje, a dodatni bonus je što izgleda tako dobro – možemo slobodno reći da je svojevrstan modni detalj!

U ruci ili na stolu – idealan poklon za svakoga, jer svaki rođendan je umjetnost za sebe!  

Poklone smo riješili, sada nam ostaje samo da organizujemo proslavu, pozovemo sve naše drage ljude i glasno uzviknemo – SREĆAN ROĐENDAN! 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije