DogađajiLjudiMjestanajnovijePojave

Zona sumraka zvana Informer objavila je večeras video intervju sa serijskim silovateljem

Oni su pokupili ‘čoveka’ sa ulice, ponudili mu pare da dođe i prepriča uz cigaricu kako je silovao, naglasi kako nema ikakvog kajanja već potrebe i nagone koje ne može da kontroliše i kao šlag na tortu od izmeta zvanu informer .

Redakcija

instagram / kes_k_se

On se obraća devojkama i govori im ”ako se opirete, bićete ranjive, mogu da vas povredim” i ”ja ako sam naumio da vas silujem, ja ću da vas silujem, ako sam naumio da vas ubijem, ja ću da vas ubijem” i ”ako vam se to desi najbolje za vas je da tu osobu gledate kao neku voljenu”

U trenutku kada svakodnevno slušaš o ubistvima, korupciji, kor*ni, nestašici keša i hrane, klanju, ratu, silovanjima i generalnom užasnom moralu među ljudima – oni stave ovog duboko poremećenog ‘čoveka’ u stolicu, daju mu pare u džep, ophode se prema njemu kao prema džoni depu, puste ga kući i na sve to usude se da postave pitanje ”KAKO SPREČITI SLEDEĆI NAPAD?”.

Pa njemu večeras ako dune u onoj glavi da nekoga napadne oni su svojevrsni saučesnici u svemu tome, zar ne?

Što biste vi razmišljali o tome, evo informer će da vam dovede ‘čoveka’ iz prve ruke da vam se ishvali šta je radio.. a da ne bude da nisu pomogli narodu – objasniće vam i kako planira sledeću žrtvu da siluje. Ubace trep matricu da ide preko intervjua (?) par krupnih kadrova onog odvratnog lica (gadrova u njegovom slučaju) i bon apetit, najbolje servirati hladno i odvratno, domaći recept

Svi koji još niste izgubili razum izdvojite minut dva i prijavite ove bolesnike i na IG i na YT (moooožda nam se posreći pa im oslabimo reach makar), bacite u komentar možda neku potencijalnu ideju kako ih dalje cenzurisati i prijaviti, blokirajte ih i filtrirajte svoj mozak jer čeka nas duuuugačka zima – a hoću da svi ostanemo normalni.

stay safe, it’s a jungle out there

Preuzeto sa: instagram.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije