KulturanajnovijeNaslovna vijestRadoznala LolaZabavna Lola

Pripremite se za emotivno nabijen film s JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence uskočila je u ulogu vojne veteranke s dijagnosticiranim PTSP-om koja se mora prilagoditi svom novom životu, a trailer za film nas je ostavio bez teksta.

Redakcija

buro247.hr

Mi smo se naježili od glave do pete samo što smo pogledali trailer od dvije minute za nadolazeći film pod nazivom „Causeway“. To je ona vrsta filma tokom kojega vam cijelo vrijeme stoji knedla u grlu, a onim emotivnijima poteku i suze.

S obzirom na to da je u ulogu glavne protagonistice uskočila izvrsna Jennifer Lawrence, vjerujemo da nas ovaj projekt nikako neće razočarati. Trailer kojeg je izbacio A24 prikazuje vrlo emotivnu priču o vojnoj veteranki (Jennifer Lawrence) koja je pretrpjela traumatsku ozljedu mozga dok je služila u Afganistanu.

Vojnikinja se mora prilagoditi svom novom životu nakon što se vratila kući u New Orleans, gdje upoznaje mehaničara (Brian Tyree Henry)  koji se također nosi s vlaastitom tugom. U zajedničkoj borbi, njih dvoje razvijaju prijateljstvo.

Film „Causeway“ snimljen je 2019. godine, no odgođen je zbog pandemije. Ovaj projekt bio je poseban za Lawrence na samom početku snimanja. „Osjetila sam nešto u utrobi kad sam ovo pročitala, taj trenutni ‘moram to napraviti’ osjećaj“, rekla je glumica na premijeri Međunarodnog filmskog festivala u Torontu.

„Poistovjećujem se s tim osjećajem kada pokušavate pronaći svoj dom, pronaći mjesto gdje imate svrhu. Otišla sam od kuće kada mi je bilo 14 godina. Moj odnos s domom oduvijek je bio kompliciran“, nastavila je.

Film „Causeway“ premijerno će biti prikazan u određenim kinima i na platformi Apple TV+ 4. studenog. Jedva čekamo!

Preuzeto sa: buro247.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije