DogađajiKulturaLjudinajnovije

VELAHAVLE OBJAVIO NOVI SPOT ZA PJESMU „DOK PLEŠEMO SAMI“

Sarajevski bend Velahavle sinoć je na svom YouTube kanalu objavio novi spot za singl „Dok plešemo sami“ sa novog albuma „22:22“.

Redakcija

Režiju video spota potpisuje Mario Ilić kojem je ovo druga saradnja s bendom Velahavle. Podsjećamo, Mario Ilić režirao je i spot za singl „U ovom gradu“ a kojim je Velahavle najavio novi album početkom 2022. godine.

„Kada je album bio gotovo završen, razgovarali smo o tome na koji ga način vizuelno predstaviti. Za mene je ovaj album od samog početka imao filmsku vibru te me asocirao na neke omiljene filmove kao što su: Closer, Lost in Traslation, Fallen Angel itd… koji su nam poslužili kao referenca i koji se prožimaju kroz oba spota kao neki mali omaž“, istakao je Ilić.

Osim Maria Ilića, na spotu su radili i Marija Đondović, kreativna direktorica, Boris Andrejević, colorist, Hana Bičo, talent, Belma Žiško, stilistkinja i Maja Talović, make-up.

Velahavle će 1. decembra održati koncert u Beogradu, a trenutno rade i na novom albumu koji  će biti objavljen početkom naredne godine.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije