DogađajiLjudiMjestanajnovijePojaveRadoznala Lola

Ljudi dijele stvari koje su im partneri radili dok su varali: “Kupio mi je kuću”

NOVI trend postao je hit na društvenoj mreži TikTok.

Redakcija

index.hr

Korisnici ove platforme snimaju kratke videozapise u kojima se može vidjeti kako plešu uz opis svih stvari koje su njihovi bivši partneri radili – dok su ih varali.

“Svako jutro mi je donosio doručak u krevet”

Videozapisi koji su objavljeni o ovoj temi prikupili su preko šest miliona pregleda, a neke su stvari iznenadile korisnike platforme. Jedna je korisnica tako navela da joj je njen bivši, dok ju je varao, svako jutro donosio doručak u krevet i organizirao joj “posebnu maturu”, s obzirom na to da ona nije mogla ići na svoju matursku veče. Navela je i da je “izabrao imena za njihovu buduću djecu”.

“Otpratio je sve cure s Instagrama, istetovirao moje ime…”

Druga je korisnica objavila da njen bivši nije imao lozinku na telefonu, otpratio je sve druge cure s Instagrama, objavljivao fotografije s njom i tetovirao njeno ime, a opet ju je prevario.

Jedna djevojka napisala je čak da je njen bivši vozio 20 sati samo da je nakratko vidi, odveo ju je na doručak u Pariz i kupio joj kuću od pet miliona dolara za rođendan. I da, i ona tvrdi da ju je prevario.

@sharlenahassaniBut the most important thing to him was honesty😌♬ original sound – Kyle & Jackie O

“Bili smo skupa po cijele dane…”

Jednoj je korisnici bivši dečko kupio zaručnički prsten, ali i dalje ju je varao, napisala je ona. Ni šestogodišnja veza nije spriječila bivšeg dečka druge korisnice, koji je obećavao da će ju zaručiti kad maturira, da je prevari.

Ona je dodala i da je svakodnevno planirao druženja s njenom porodicom i bio s njom po cijele dane.

Preuzeto sa: index.hr

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije