FantastičnonajnovijeZabavna Lola

Da li ste spremni za izazov? Uz ove trikove možete postati bolji u oralnom seksu

Oralni seks je veliki bauk kada je u pitanju odnos u hetero vezama.

Zašto?

Redakcija

wannabemagazine.com

Upravo zato što, iz nekog razloga, postoji određena stigma oko toga kako se upražnjava oralni seks što dovodi do toga da muškarci, uglavnom, ne umeju da oralno zadovolje svoju partnerku. I zbog toga smo krivi svi, kolektivno.

Zašto je još uvek teško pričati o seksu? Zašto, i kada pričamo o seksu, uvijamo ga u nekakve metafore i pokušavamo da sve što imamo saopštimo a da nekoga uvredimo. Seks je strava! Seks imamo svi, ili bi makar trebalo da imamo svi. I u seksu moramo svi da uživamo!

Međutim, ne možemo da negiramo, o oralnom seksu moramo temeljnije da porazgovaramo. Kada je oralni seks u pitanju, a ja ću vam pričati iz ugla mlade seksualno aktivne žene, oralni seks je major fail.

Do sada sam imala toliko lošeg iskustva da radije odbijem oralni seks, nego da pristanem na taj momenat u kome znam da ću morati da se pretvaram da mi prija nešto što mi ne prija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tender 🥀 (@tendermagazine)

Zašto bih se pravila da mi prija? Zato što sam se jednom toliko loše osetila kada sam sugerisala partneru šta da uradi i gde da se pomeri. Situcija je bila krajnje neprijatna, jer sam samo želela da se opustim i uživam, a on je to shvatio kao da želim da mu kažem da on ne zna šta radi.

Da, on nije znao šta radi, ali moja namera, svakako, nije bila to da se oseti loše zbog toga, već samo želja da seks bude dobar, kako za mene tako i za njega.

Zbog njegove reakcije sam posle odlučila da prestanem da sugerišem bilo šta, već samo da fejkujem, a nakon toga sam prestala i da očekujem oralni seks, ili da mu se radujem. Što, ponovo – ne bi trebalo da bude tako.

Zato je potrebno da razgovaramo o tome kako da učinimo da oralni seks bude nešto čemu ćemo se radovati i što će nas dodatno uzbuditi. Naravno, bitno je da upražnjavamo oralni seks kako bismo znali da postajemo bolji u tome. Zato, evo kako da za četiri nedelje oralni seks postane bolji i za vaš i za vašeg partnera…

Bitno je da komunicirate

Nisam sigurna koliko dugo pišem ovakve tekstove, ali sam sigurna da u svakom od njih pominjem koliko je bitno da komunicirate sa osobom sa kojom imate seks. Ništa ne stoji na put uživanju kao pretpostavke. Pretpostavke koje se baziraju na odteđenim ubeđenjima da nešto treba da prija jer smo tako, odnekud, saznali.

Molim vas, muškarci ne znaju da ubodu klitoris ni kada im se pokaže na fotografiji, a kamoli da jezikom pređu preko njega. Zato, ne postoje nikakve pretpostavke ili ništa što bi trebalo da bude.

Kada odlučite da nekom pružite oralni seks – pitajte šta bi želela osoba kojoj pružate oralni seks. Ništa nije toliko uzbudljivo koliko pristanak i osećaj da nas neko zadovoljava upravo sa željom da nas zadovolji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tender 🥀 (@tendermagazine)

Momci, držite se klitorisa

Najosetljiviji deo kod žena je klitoris, i nikad nije na odmet to ponovo spomenuti. Međutim, anatomija klitorisa je takva da klitoris, osim tog bregića koji možete da osetite pod prstom, ima i svoja dva kraka koji se pružaju od bregića ka otvoru vagine.

Ti predeli su, takođe, vrlo osetljivi, ali je njih lakše nadražiti prstima, ali ih ne treba zapostaviti. Pre nego što uopšte stignete do klitorisa počnite tako što ćete jezikom da dodirujete predeo sa jedne i druge strane vaginalnog otvora.

To je predeo gde su usmine, ali samo milimetar iznad ka klitorisu. Zatim se, lagano, primičite klitorisu, ali zaista lagano. Kada dođete do klitorisa, tu bi trebalo najviše vremena da provedete, ali se igrajte pritiskom koji upotrebljavate. Počnite od najlaganijih dodira jezikom, zatim klitoris dodirujte usnama i na kraju ga lagano sisajte za maksimalno uživanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tender 🥀 (@tendermagazine)

Moram spomenuti i činjenicu da se ništa neće dogoditi ako pokušavate da svoju partnerku oralno zadovoljite i ne uspevate – jer, pojedine žene, zapravo, ne mogu da dožive orgazam samo uz pomoć ovakve stimulacije. Nekima je potrebno da se stimulacija potpuno skoncentriše na predeo G-tačke ili samo na klitoris, ali uz prste. I to je sasvim u redu. Oralni seks je veoma dobra vrsta predigre, zbog čega ga svakako ne treba zaobilaziti.

Uživajte!

Preuzeto sa: wannabemagazine.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije