DogađajinajnovijeRadoznala LolaZabavna Lola

Reklama za brend nakita koja je postala viralna!

Cool njujorški brend nakita M Jewelers koji nose Bella Hadid i Emily Ratajkowski je napravio Instagram reklamu koja je postala viralna

Redakcija

Buro247.hr

M Jewelers su doista cool brend i ne postoji bolja riječ da ih opišemo. Osnovani su New Yorku koji im je bio jedino prodajno mjesto, a od prošle godine su krenuli sa širenjem poslovanja u Los Angeles i Tokyo. Njihov nakit ste sigurno vidjeli na poznatim Influencericama poput Belle Hadid, Emily Ratajkowski, Anitte, a prepoznatljivi su po pločicama s imenima i inicijalima. Svaki lančić koji kupite kod njih može biti personaliziran.

 Ako se pitate gdje gen Z kupuje nakit, odgovor je ovdje. Brend je skovan po mjeri modernog potrošača (sve je u skladu s aktualnim trendovima) i jedan je od najbrže rastućih brendova nakita u sjevernoj Americi.

Tokom 10 godina rada su ostvarili brojne saradnje s poznatim brendovima kao što su Nike, Kith i MLB. U skladu sa strategijom i ciljanom publikom njihovo oglašavanje je koncentrisano na društvene mreže gdje su objavili video kampanju koja je postala viralna. Kada se video proširio društvenim mrežama mnogi su mislili da gledaju pravu snimku s nadzorne kamere u nekom dućanu nakita, međutim radilo se o M Jewelers kampanji. O čemu se radi? O pljački. Pogledajte video.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The M Jewelers™ (@themjewelers)

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije