DogađajiKulturanajnovijeRadoznala Lola

Biramo Banjalučanku godine!

Portal Srpskacafe i ELTA TV uz podršku Grada Banjaluka biraju Banjalučanku godine.

Redakcija

To može biti bilo koja dama iz našeg grada, iz bilo koje oblasti života, bez obzira da li je to politika, humani rad, društveno korisni rad, medicina, nauka, obrazovanje, kultura ili sport, koja je po mišljenju naših građana, zaslužila da ponese laskavu titulu Banjalučanke godine.

Znači, Banjaluka i Banjalučani će krajnje transparentno izabrati Banjalučanku, ženu grada Banjaluka – kaže glavna i odgovorna urednica Elta media grupe Jelena Bojanić.

Bojanićeva je poručila da akcija počela  22. marta i da se prijedlozi sve do drugog aprila mogu poslati na imejl adresu redakcije našeg portala koja glasi [email protected].

– Znači ponoviću, isključivo na našu mail adresu. Pošto će stručni žiri koji se sastoji od četiri člana, dva iz redakcije našeg portala i ELTA TV, i dva iz Gradske uprave sačiniti uži izbor u koji će ući samo pet naših dama.

Prilikom slanja imena kandidatkinja, molimo sve gledaoce i čitaoce da napišu bar jednu rečenicu o svom prijedlogu – pojasnila je Bojanićeva.

U uži izbor će ući samo pet kandidatkinja, koje će izabrati stručni žiri od svih prikupljenih kandidata.

– O njima će novinari našeg portala napisati pet priča, a TV ekipe snimiti pet televizijskih reportaža. O njihovom poslu, ali i u kućnom ambijentu. Sve priče i reportaže biće emitovane i objavljene u periodu od 11. do 18. aprila.

Glasaće se putem društvene mreže Fejsbuk, na stranici portala Srpskacafe i to isključivo lajkom na fotografiju, vama omiljene kandidatkinje – kaže glavna i odgovorna urednica Elta media grupe.

Cilj je pokrenuti priču i izabrati Ženu našeg Grada. Ujedno, portal će dobiti svoj poseban pečat po kom će biti prepoznatljiv.

– Ovo je tek jedna od naših brojnih ideja, kojima želimo skrenuti dužnu pažnju na naše dame, koje su stubovi našeg društva. Uostalom ovaj medijski projekat i nosi naziv, Jaka žena stub društva.

Banjalučanku godine ćemo proglasiti u okviru manifestacija kojima obilježavamo Dan grada Banjaluka – poručila je Bojanićeva.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije