Astrologijanajnovije

Veliki mesečni horoskop za april 2023. godine

Dispozitor Sunca je Mars u znaku Raka, pa je ovo period dosta jakih tenzija vezanih za porodicu i kroz porodično okruženje i odnose.

Redakcija

superzena.b92.net

Na ulasku u april – u znaku Ovna se nalaze Sunce, Jupiter i Merkur. U znaku Bika su Uran i Venera, a u znaku Raka – Mars. Mesec je u znaku Lava, Pluton u Vodoliji, a u znaku Riba – Saturn i Neptun. Sve planete su direktne, a osećaj i potreba za promenama, novim počecima – postaju sve izraženiji.

Merkur prelazi u znak Bika 3. aprila, u roku od par dana ulazi u senku i krajem meseca – 21. nas očekuje njegov retrogradni hod. Merkur u Biku daje praktičnost, ali i ležernost i dosta racionalno trošenje energije. Onako – sve natenane, bez žurbe.

Njegova retrogradnost može malo da zakoči platni promet, da nam donese probleme sa bankama – no, pošto će njegov dispozitor biti Venera u Blizancima – svaka teškoća je prolaznog karaktera i da se lako rešiti. Dodatno važi princip – lepa reč i gvozdena vrata otvara.

6. april i pun Mesec u znaku Vage. Vaga, kao znak koji govori o dogovorima, partnerstvima svake vrste, ali i balansu i pun Mesec koji govori o kulminaciji – kombinacija su koja može da izrodi nove poslovne i emotivne priče ali i da isto tako stavi konačnu tačku na odnose koji su ispunili svoju svrhu.

Dani koji su pomalo naelektrisani i koji će doneti pritisak u emotivnim i poslovnim partnerskim vezama.

11. aprila Venera prelazi u znak Blizanaca. Čeka je kvadrat sa Saturnom iz znaka Riba– pa možemo otkriti neprijatne tajne i informacije koje će nas smoriti, ali i ući u tajne dogovore ili tajne ljubavne priče. No, ovaj njen tranzit označiće i početak življe komunikacije, opuštenih momenata, lakše i lepše ćemo flertovati i pričati o ljubavi.

20. aprila imamo pomračenje Sunca na poslednjem stepenu znaka Ovna. Generalno, pošto Sunce predstavlja svest – možemo biti izbačeni iz takta, iznervirani, šokirani nekim dešavanjima, čak i skloni nekom vidu agresije.

Dispozitor Sunca je Mars u znaku Raka, pa je ovo period dosta jakih tenzija vezanih za porodicu i kroz porodično okruženje i odnose.

Istog dana Sunce prelazi u znak Bika. Više ćemo početi da cenimo praktičnost, pouzdanost, strpljivost, emotivnu i materijalnu sigurnost i stabilnost, ali ćemo isto tako i više želeti da nam bude udobno, ušuškano, da probudimo sva naša čula – jer ipak je ovo znak vrednosti, ali i hedonizma.

No, tranzit koji će definitivno obeležiti april, ali i veći deo maja meseca jeste onaj Marsa kroz znak Raka. Znak Raka predstavlja naš dom, porodicu, članove familije. Mars je na prvom mestu agresivna i ratnička planeta – pa itekako možemo i tokom aprila i tokom maja osećati da nas „bode“ i „žulja“ sve ono što se za ove segmente vezuje.

Da se ne osećamo dobro u kući. Da tu osećamo neki vid ograničenja i napetosti.

Mars je i lupanje, bušenje, šmirglanje, svaki vid akcije koji u ovom periodu možemo upotrebiti kroz renoviranje stambenog prostora, kroz premeštanje nameštaja, kroz bitku sa majstorima koji nas nerviraju i izbacuju iz takta.

Znak Raka predstavlja i naše ljubimce i domaće životinje – koje tokom ovog perioda treba čuvati i oko kojih ćemo se nervirati. Takođe, Mars u znaku Raka govori o povredama u kući, o stresu kroz članove porodice. I tako dalje i tako dalje….

Zanimljiv neki mesec, jel da? Pa, srećno nam bilo!!!

Preuzeto sa: superzena.b92.net

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije