najnovijePraktična LolaRadoznala LolaZabavna Lola

Nove sezone omiljenih serija stižu, napravili smo kompletan update

Neke obožavane serije smo možda i počeli da zaboravljamo omamljeni svežim naslovima kojima smo zapljusnuti svakoga dana, dok smo nekih drugih ostali žedni, uprkos ogromnim razmacima između starih i novih epizoda.

Redakcija

Obnovljene sezone omiljenih serija stižu i tim povodom napravili smo kompletan update. Beležite!

SEX EDUCATION

Jedini razlog zbog kog se radujemo jeseni? Stiže četvrta sezona “Sex Educationa”! Prethodna sezona završila se emotivno za sve likove: Maeve je prihvatila uzbudljivu priliku u SAD-u, Otis i Jean se prilagođavaju životu sa novom bebom u porodici, dok njegovi drugovi iz razreda hrle na koledž.

Sa novim epizodama stižu i neka nova lica uključujući: Jodie Turner-Smith i Dana Levya, dok će naši miljenici reprizirati svoje uloge. Sa druge strane, moraćemo da se oprostimo od Simone Ashley, Tanye Reynlods, Patricie Allison i Rakheea Thakrara. 

Mezimac, Ncuti Gatwa, takođe je najavio da je ovo kraj trke za Erica, uz Emmu Mackey koja je istovremeno obznanila da je spremna da se oprosti od Maeve. (Mi nismo!) U svakom slučaju, radujemo se da vidimo smer razvijanja ostalih likova u epizodama koje dolaze.

THE BEAR

U prvoj sezoni, serija “The Bear” donela nam je tenziju, klaustrofobiju i omamljujuću živost restoranske kuhinje, i sada stojimo u redu otvorenog apetita za još jedan tanjir. Jeremy Allen White, odnosno Carmen “Carmy” Berzatto koji je radio u nekim od najekskluzivnijih fine dining restorana Njujorka vraća se u Čikago kako bi preuzeo neugledni porodični fast food restoran koji se bavi mahom prodajom sendviča.

To je pokrenulo čitav niz dramskih zapleta, u kuhinji, porodičnim odnosima i unutrašnjem svetu glavnog kuvara, a u novoj sezoni očekujemo kompletan redizajn restorana, profesionalnu obuku za osoblje i neka nova lica, uključujući Boba Odenkirka!

Lestvica očekivanja postavljena je visoko, a nove epizode očekujemo početkom leta, tačnije 22. juna.

BLACK MIRROR

Vest o dugoočekivanoj šestoj sezoni serije “Black mirror” je pre nekoliko nedelja protutnjila internetom, a sada konačno imamo i trejler. Nakon neočekivano dugog razmaka između starih i novih epizoda, u periodu u kom je svet neodoljivo podsećao na jednu “Black Mirror” epizodu, novu sezonu poigravanja sa ljudskom psihom i postavljanja svih onih dubioznih egzistencijalnih pitanja možemo očekivati u junu, sa novim zapletima, likovima i produkcijom koja će pomeriti granice.

AND JUST LIKE THAT

And just like that... druga sezone serije koja je podelila ljubitelje originala u dva suprotstavljena tabora stiže. Dok iščekujete sveže epizode, možete dobiti ukus novog parčeta kroz trejler za drugu sezonu. Kakva je budućnost za Carrie i Aidana i da li će se Miranda vratiti iz LA-a držeći Che za ruku?

Brojimo sitno do 22. juna. i odgovora na ova pitanja.

Preuzeto sa: buro247.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije