Lole iz komšilukaO ljudima

Ili seljak ili drug (usrana friendzona)

Devojku koja je izmislila pojam FRIENDZONE i lika koji je izmislio brushalter bi trebalo poslati direktno u pakao, da razgovaraju o smislu života sa Natašom Šavijom i da im Hitler gura ananas u dupe. Bez da pljune na isti. Elem,…

Nemanja Cvijetić

Devojku koja je izmislila pojam FRIENDZONE i lika koji je izmislio brushalter bi trebalo poslati direktno u pakao, da razgovaraju o smislu života sa Natašom Šavijom i da im Hitler gura ananas u dupe. Bez da pljune na isti.

Elem, ovo što ću sada da vam ispričam ne verujem da se nije desilo svakom muškarcom heteroseksualnog opredeljenja koji je u periodu svog odrastanja imao za cilj da upozna što više žena i da što veći procenat tih istih žena uspe da privoli kod sebe na „kafu“ ili da gledaju neki osećajan film.

Upoznaš devojku, svidi ti se, počnete neki razgovor, razmenite brojeve telefona, padne neki izlazak, ali ništa da se desi. E sad, možda je to zbog manjka mošnica kod muškaraca, a možda (i verovatno je) zbog toga što ti devojka šalje pomešane signale. Smeška ti se kao Lea Kiš na fore Bore Drljače, taman pomisliš OPA EVO JE, kad počne da ti priča o nekom buzdovanu koga je upoznala sinoć u folkoteci Piramida u Ugljarevu.

Foto: Pixabay.com

I sad ti ne znaš šta da radiš. Dal’ da napraviš prvi korak ili da sačekaš još malo, pa stani-pani, pa prođe još neko vreme, i onda shvatiš da ti se više ni ne sviđa toliko koliko u početku. Jebiga, od svih organa na našem telu, mi muškarci najmanje volimo kad nas neka povuče za nos. Ali jebiga, sad ste već kao ortaci, pa ti je bezveze da je iskuliraš. Jednostavno si se navikao da je tu, pa je tu, kao herpes. Ne ide nigde.

E onda upoznaš neku novu devojku, koja ti pošalje jasne signale tako što te na primer uhvati za međunožje u liftu. To je za muškarca jasan signal da nema osećajnog filma, a da kafa i pljuga idu tek posle snošaja. I sve ti je kul, ko svinji u blatu.

I, na jednoj od kafa sa tvojom sadašnjom drugaricom, bivšom potencijalnom snošaj partnerkom, ona tebi kaže:

– Je l’ ti znaš koliko sam se ja ložila na tebe kad smo se upoznali?
– PA DA SE TERAŠ U PIZDU MATERINU MALO, ZNAŠ?!!
– Molim?
– Ne, ozbiljno ti kažem, taman malo sredim život i ti moraš da mi staviš do znanja da sam ispao glup. Retroaktivno glup.

muskarac zena

Samo da se upucaš u čelo. ŠTO TO NE REČE PRE PAR MESECI, nego sad kad taman mislim da sam se zaljubio. Valjda jer žene vole da imaju te neke stand by varijante, uvek nekoliko tipova koji obleću oko njih. Imaju više satelita od Jupitera, šukurac jebote.

Zato treba primeniti novi pristup, prilikom upoznavanja i prvih nekoliko dana, ako vidite da nema ‘leba od snoške

– Znaš Mima, ja tebe gledam kao onako malo dalju sestru.
– AAAAAAAWWWWWWW. Divan si, i ja tebe kao brata.
– Ali ako me vidiš da načinjem drugu gajbu Zaječarca, deder sklonse, izvrnuću te kao vulkanizer gumu.
– SELJAČINO!

Jebiga, bolje seljak nego u friendzoni.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije