Sponzorisano

EuroExpress nagradio pobjednike konkursa

U selekciji od 150 pristiglih radova kompanija EuroExpress brza pošta izabrala je tri najbolja grafička rješenja za novu korporativnu maskotu, čiji su autori nagrađeni novčanim nagradama.

Redakcija

Treće mjesto zauzeo je rad Dragoslava Malinića iz Banja Luke, drugo Almira Ćane iz Bugojna dok je autor pobjedničkog rada Banjalučanin Predrag Smiljić. Za poslana grafička rješenja nove maskote nagrađeni su iznosima od 300 KM za treće, 500 KM za drugo i 1500 KM za prvo mjesto.

„Izuzetno nas raduje da je održan konkurs zainteresovao veliki broj kreativaca i autora iz cijele BiH. Moramo istaći da konačnu odluku o pobjedniku zaista nije bilo lako donijeti. Stručni žiri sastavljen od predstavnika Uprave kompanije, direktora marketinga, kao i stručnjaka iz oblasti grafičkog dizajna imao je izazovan posao da od mnogobrojnih radova izabere tri rješenja koja su na najbolji način zadovoljila tražene kriterijume. Željeli smo da dobijemo i ‘glas publike’, zbog čega smo prije same finalne odluke o pobjednicima realizovali i Facebook glasanje. Da je o ukusima uvijek teško raspravljati i da svaki pojedinac ima svoje mišljenje o najboljim radovima uvjerili smo se kroz komentare naših pratioca na društvenim mrežama, čije nam je mišljenje posebno važno. Zahvaljujemo svim autorima koji su učestvovali u našem konkursu, a pobjednicima čestitamo na osvojenim nagradama“, saopšteno je iz Uprave kompanije EuroExpress brza pošta, te su naveli da su pobjednički radovi izabrani uz puno uvažavanje struke i mišljenja javnosti.

Pobjednički rad

Autorima pobjedničkih radova, novčane nagrade uručene su u sjedištu kompanije EuroExpress u Banjaluci.

“Zahvalio bih se kompaniji EuroExpress brza pošta što se odlučila da novu maskotu bira putem javnog konkursa dajući jednake šanse svim kreativcima u našoj zemlji, a meni posebno zadovoljstvo što je među velikim brojem pristiglih radova baš moj ocjenjen kao najbolji”, izjavio je autor pobjedničkog rada Predrag Smiljić.

Kompanija EuroExpress brza pošta nagradni konkurs za izradu idejnog rješenja nove maskota raspisala je povodom obilježavanja decenije svoga postojanja, a autori i kreativci sa područja cijele BiH svoje radove slali su u periodu od 1. do 30. novembra 2017. godine.

Sve informacije o uslovima konkursa, kao i kriterijumi za ocjenjivanje novog idejnog rješenja maskote bili su dostupni na stranici www.euroexpress.ba kao i na zvaničnoj Facebook stranici kompanije EuroExpress.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije