najnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Obožavatelji ‘EMILY IN PARIS’ imaju se čemu veseliti – stižu i treća i četvrta sezona!

Lily Collins ove se zime vratila u ulozi Emily Cooper u Netflixovoj hit seriji Emily in Paris.

Redakcija

journal.hr

Nakon što je prva sezona poharala ljestvice najgledanijih na streaming platformi, ali i podijelila publiku, bilo je jasno da priča o ambicioznoj Amerikanki koja stiže u Pariz razvući na više nastavaka.

Krajem decembra stigla je druga sezona koja je po nekim uspjela nadoknaditi propuste prve, a po drugima je bila još slabija. Međutim, o Emily, njenom ljubavnom trokutu, modnim kombinacijama i drugim protagonistima pisalo se danima.

Uspjeh odnosno gledanost novih epizoda dala je zeleno svjetlo produkciji da nastavi seriju o pariškim (ne)zgodama marketinške stručnjakinje – tako je upravo potvrđeno da stižu čak dvije nove sezone!

POTVRĐENE ČAK DVIJE NOVE SEZONE NA NETFLIXU

Emily in Paris još se prvom sezonom svrstala u Netflixove najpopularnije novitete i na jesen 2020. godine u prvom ju je mjesecu prikazivanja pogledalo čak 58 miliona kućanstava. Za drugu Netflix još nije otkrio brojke, ali sumnjamo da su značajno manje.

U drugom poglavlju Emily nastavlja svoj život u Parizu, sve bolje navigira pariškim načinom života, ali sad je proganja ljubavni trokut u kojem se našla – onaj sa šarmantnim kuharom Gabrielom i mladom Camille. Pokušava se usredotoči na posao, a onda joj pažnju privlači Britanac Alfie kojeg upoznaje na času francuskog.

U trećoj i četvrtoj sezoni trebala bi se vratiti sva glavna lica kao što su Camille Razat, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold i drugi. Prisjetimo se, serija se suočila sa značajnom dozom kritika zbog stereotipnog prikaza Francuza i života u Francuskoj, ali upkos tome ostala je jedna od najiščekivanijih naslova u posljednjih nekoliko godina.

Druga sezona tek je nedavno pristigla pa snimanje treće i četvrte još nije ni na vidiku. No, pretpostavljamo da bi nova sezona mogla stići na jesen ili zimu ove godine. Još nije otkriveno kakve će avanture pratiti treća i četvrta sezona, ali s obzirom na kraj druge – ne sumnjamo da će biti vrtoglavo.

Preuzeto sa: journal.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije