najnovijeSponzorisanoZabavna LolaŽivot

Bezvremenski komadi odjeće kojima se uvijek vraćamo

Kako nam se bliži proljeće svi jedva čekamo izaći iz teških i dugih zimskih jakni, a uploviti u nove proljetne trendove.

Redakcija

Sigurni smo da i ove sezone možete za sebe pronaći modne komade koje ćete neiscrpno nositi, a proljetni trendovi 2022. nam donose baš to. Od dnevnih varijanti do poslovnih outfita, mnoštvo je načina na koje možete izraziti svoju kreativnost ove sezone…a u nastavku saznajte koje smo to modne poslovne komade, izabrali za vas.

Složit ćete se da je jedan od najtežih izazova svake poslovne žene odlučiti šta obući za radni dan, a da je pritom kombinacija udobna i da lijepo izgleda u isto vrijeme, jer provesti osam sati u neudobnoj odjeći zadnje je što želimo. Stoga udobnost treba da bude na prvom mjestu. Naš savjet je da se fokusirate na bezvremenske komade koje nikad ne izlaze iz mode, a na koje se uvijek možete osloniti.

Na šta tačno mislimo kada kažemo bezvremenski komadi?

Jedan od naših favorita su definitivno klasične poslovne  hlače, koje možete odjenuti u svakom trenutku (da, mislimo na trenutke kada “jednostavno ne znate šta obući”). Jedne od takvih hlača su definitivno Hertex hlače. Ovaj model idealno stoji svakom obliku tijela, te se lijepo kombinuje uz elegantne bluze i slične komade.

Još jedan neizostavan komad odjeće elegantnog poslovnog outfita je i Hertex bluza. Sa ovim modelom možete eksperimentisati na razne načine, bilo da je to suknja ili hlače potpuno je svejedno, jer ovaj model ide uz svaku kombinaciju.

Kako pomenuti poslovni proljetni outfit, a izostaviti haljine. Proljetne haljine, raznih boja, uvijek su u trendu, a ni ove sezone neće biti ništa drugačije.   Idealne su za sve poslovne prilike, kao i za svakodnevne varijante kao što su popodnevna kafa nakon posla.

S kojim god proljetnim komadom odjeće da ulazite u novu sezonu, jedno je sigurno, sa bezvremenskim modnim klasicima ne možete pogriješiti, a upravo takve modne komade možete pronaći u Hertex poslovnicama, ali i poručiti online na www.hertex.ba

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije