LjudinajnovijeNaslovna vijestRadoznala LolaSponzorisanoŽivot

Dašak Italije iz GUESS-a!

Ako ste ikada poželjele bar na jedan dan ući u garderober Monike Beluči onda je nova Guess kolekcija upravo za vas.

Redakcija

Dašak Italije možete primjetiti baš u svakom komadu. Elegantno, moderno, ženstveno, a uz to sve sliuti na to da treba da se prošeta baš tamo negdje u Positanu.

Saznajte koje komade su Lole nazvale favoritima i javite nam da li smo oko ideje za Positano bile u pravu.

Složićete se da ništa ne može proći bez male crne haljine pa tako i obilazak rivijere. Ok, možda nije baš za dnevnu šetnju, ali večera sa pogledom na more u njoj bila bi dobitna kombinacija. A može i dnevna šetnja, ipak vi postavljate pravila.

Za one koje danju ne teže pretjerano izazovnim odjevnim kombinacijma, ali ipak žele osjetiti poglede na sebi, odabrale smo haljinu sa krojem košulje. Strukiranu i upotpunjenu zanimljivim printom. Jedan od onih modela koji ćete nositi godinama, a možda i vaša kćerka. Praktično investicija.

Činjenica je da su nas haljine u novoj kolekciji apsolutno osvojile i ne želimo se protiviti tome. Ako biste nas pitale koju odabrati odgovor je – SVE!

Jednostavno svaka prilika zaslužuje svoju. A vi zaslužujete da se u svakoj osjećate kao u Positanu.

Napravićemo kratki predah od haljina, ali ne i od mode inspirisane Italijom.

Pred nama je pilsirana suknja u ombre varijanti i bojama šećerne vune. Slatka je i treba nam.

Sad kada smo se uvjerili da nova kolekcija sa sobom donosi i još nešto osim haljina vraćamo se na najvažnije – haljine koje besprijekorno dobro stoje! Kroj koji je toliko pametno osmišljen da svakim svojim detaljom isprati liniju tijela i naglasi ono najbolje. Složićete se, i ona nam treba.

Još jedna haljina iz iste rubrike je uvijek i zavijek model na preklop. Ističe dobro, pokriva nedostatke. Ona jedna haljina koja će biti vaš kec u rukavu kada vam treba nešto spektakularno bez da ulažete mnogo truda.

Da ne bismo ispale predvidljive izdvojile smo i jedan šorc. Privukao nas je interesantan, ali nenametljiv dezen koji se lako kombinuje. Visoki struk nam potvrđuje da će fenomenalno stajati, a s obzirom na to da je do sad sve bilo tako dobro, sigurne smo da će se negdje u novoj kolekciji pronaći i adekvatna košulja ili top za njega.

Ovaj romantični obilazak završavamo jednom slip haljinom koja nas je odvela u Saint-Tropez. Tu nam se sviđa i ostajemo, a vi nam javite gdje su ovi komadi odveli vas.

Predlažemo vam samostalan nastavak obilaska nove Guess kolekcije na Fashion&Friends sajtu.

 

Guess radnju potraite u tržnom centru Delta planet u Banjaluci, kao i u Fashion&Friends radnji takođe u Delta planetu.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije