DogađajiKulturanajnovijeRadoznala LolaZabavna Lola

Prisila Prisli prva pogledala novi film o Elvisu

Na predstojećem filmskom festivalu u Kanu premijerno će biti prikazan film “Elvis”, biografska priča o slavnom pjevaču Elvisu Prisliju i njegovom odnosu sa menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom.

Redakcija

nezavisne.com

Jedna od prvih osoba koja je vidjela film je Prislijeva bivša supruga, 76-godišnja Prisila Prisli. Ona je proteklog vikenda na Facebooku objavila kako je oduševljena filmom koji je režirao Baz Lurman.

Prisila je napisala kako je film pogledala zajedno sa Džerijem Šilingom, starim prijateljem Elvisa.

“Ovo je priča o odnosu Elvisa i pukovnika Parkera. To je briljantno i kreativno ispričana istinita priča koju je jedino Baz, na svoj jedinstveni umjetnički način, mogao da snimi. Ostin Batler, koji glumi Elvisa, jeste nevjerovatan.

Usred filma smo se Džeri i ja pogledali i rekli jedan drugome ‘Vau’. Bravo za njega… znao je koliko će to biti zahtijevno. Bio je vrlo nervozan zbog ove uloge. Mogu samo da zamislim”, napisala je ona.

Osvrćući se na Elvisovog menadžera, pukovnika Toma Parkera, kojeg glumi Tom Hanks, napisala je:

“Kakav je to bio lik! Postoje dvije strane Kolonela, Džeri i ja upoznali smo obje. Kao što znate, ova priča nema srećan kraj. Mislim da ćete malo bolje shvatiti Elvisovo putovanje, opisano od strane reditelja koji je uložio svoje srce i dušu u ovaj film”, zaključila je Prisila Prisli.

Preuzeto sa: nezavisne.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije