FantastičnonajnovijePraktična Lola

Moja priča počinje kao i mnogo drugih priča: dugo godina sam pokušavala da nađem posao u struci, a u međuvremenu sam radila poslove u kojima nisam uživala

Zvuči poznato, zar ne?

Ali, ono što moju priču čini drugačijom jeste to da nikad nisam odustajala – ni od posla, niti od nade da ću nekada raditi ono što zaista volim.

Redakcija

U vrijeme kada sam trebala roditi prvo dijete, dobila sam otkaz na poslu, opet dobro poznat scenario – jer sam ostala trudna. Došla sam kući i kazala suprugu: “Ja više neću raditi bilo šta – ili ću raditi posao u struci ili ću sebi osmisliti nešto!”

Ta moja odlučnost rezultirala je s tim da sam na kraju uspjela da napravim posao od onog što istinski volim, od onog za šta sam se i edukovala, a što sam cijelo vrijeme gledala samo kao hobi i nešto čime se bavim da se opustim i kad mi nešto zatreba.

Suprug je odigrao značajnu ulogu u tom procesu promjene. Naime, na njegov prijedlog počela sam uveliko da za sebe šijem odjeću i da istinski uživam u tome. Potom su uslijedile i želje i narudžbe meni bliskih ljudi i klupko se krenulo odmotavati, kockice slagati.

Kako to obično biva, kada definirate cilj i krenete prema njemu, otvore se mnoga vrata. Ubrzo su se otvorile i dobre prilike za registrovana lica, pa sam svoju ljubav, svoj hobi pretvorila u svoj posao iz snova.

Sada već imam svoj mali tim i trenutno promovišemo nove odjevne komade za proljeće-ljeto 2022. Novi proizvodi su, kao i ranijih godina, kombinacija realnih potreba tržišta i moje mašte. Volim da radim proizvode koji su neophodni u stvarnom životu, ali kreirane, izmaštane po mojim željama.

Primjera radi, neki od naših popularnih komada odjeće su haljine za trudnice i dojilje na koje sam posebno ponosna. Među novim proizvodima je i jedna svečana haljina za dojilje, jer mame zaslužuju da izgledaju lijepo.

Žena je prekrasna u svim svojim ulogama, a naš tim se brine o tome da u svakoj svojoj ulozi bude elegantna i odjevena u komade koji su rađeni s posebnom pažnjom i ljubavlju.

S vremenom sam shvatila koliko su važne inovacije i konstantno kretanje u poslu. Nešto novo što smo uvrstili u našu ponudu su Hanummah poklon-paketi koji su zapalili tržište i koji se prodaju u velikim količinama jer smo uspjeli cijenom, idejom, namjenom i praktičnošću da osvojimo srca kupaca.

Sve naše proizvode možete naći na našim društvenim mrežama ili web shopu, sve radimo po mjeri, tako da naše Hanummah klijentice ne brinu da li će im odgovarati dužina haljine, širina i slično. Prodaju obavljamo online i besplatno šaljemo unutar cijele BIH.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije