najnovijeNaslovna vijestRadoznala LolaSimpatičnoZabavna Lola

Stigao trailer za novi film s Harry Stylesom u glavnoj ulozi koji jedva čekamo pogledati!

Prvi uvid u jedan od najiščekivanijih filmova godine.

Redakcija

fashion.hr

Sigurni smo kako će sve fanove jedne od trenutno najvećih pjevačkih zvijezda – Harry Stylesa potpuno oduševiti vijest o skorašnjem izlasku najnovijeg filma u kojemu glavnu ulogu upravo nosi pjevač hita ”Watermelon Sugar”!

Tako će svestrani Harry stati uz bok Olivii Wilde, Florence Pugh i Chrisu Pineu, a nimalo ne sumnjamo kako je ovo tek jedan od mnogih filmskih hitova u kojima će zaigrati obožavani pjevač.

Iako svi detalji radnje u trileru ”Don’t Worry Darling” još nisu poznati, znamo da je priča “smještena u izolovanu, utopijsku zajednicu u kalifornijskoj pustinji 1950-ih”. U prvom službenom traileru, trominutni isječak se u velikoj mjeri usredotočuje na lik Florence Pugh, i njen rastući skepticizam prema njezinu suprugu i njegovoj karijeri. 

Prvi trailer izgleda zaista blistavo, dramatično i seksi – a posebno one specifične scene između Stylesa i Pugha o kojima se već sada ne prestaje pričati! Pugh u filmu glumi nesretnu domaćicu koja dovodi u pitanje svoj razum kada se u njenoj zajednici počnu događati čudne stvari.

Styles glumi njenog zaljubljenog muža koji skriva “mračnu tajnu”, a Pine glumi cijenjenog vođu tajanstvenog kulta. Johnson glumi Pughovog susjeda koji se ponaša pomalo “čudno i paranoično ponašanje te konstantno pokušava upozoriti Pugha da sve u njihovoj zajednici nije ono što se čini”.

Dok je promovisao Wonder Woman 1984, Chris Pine je za Entertainment Tonight rekao: “Estetika filma je prekrasna. Priča je tako uvjerljiva i tako zabavna i tako mračna i uvrnuta…

Snimanje je bilo prekrasno. ” Olivia Wilde takođe je podijelila prvi pogled na trailer filma na CinemaConu 2022. gdje je opisala koncept trilera kao “ljubavno pismo filmovima koji pomiču granice mašte“.

Uz objavljivanje prvog teaser trailera za Don’t Worry Darling, najavljen je i službeni datum izlaska očekivanog filma – obožavatelji će Harryja Stylesa i Florence Pugh moći vidjeti zajedno na malom ekranu već 23. septemra 2022.

Preuzeto sa: fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije