DogađajiFantastičnoKulturaLjudinajnovijeRadoznala LolaZabavna Lola

Spektakl i sjajna atmosfera na ulicama Banjaluke

Sjajna atmosfera vladala je u petak naveče na ulicama Banjaluke, gdje je uz muziku, ples, zabavljače na svakom ćošku i spektakularan nastup novosadskih Haos animatora otvoren prvi Festival uličnih zabavljača „TrotoArt“.

Redakcija

Foto: SeeSrpska / Foto: A. Trkulja

Fenomenalnim nastupima na sedam gradskih lokacija trubači, tamburaši, gitaristi, hodajuće statue, pjevači, akrobate, plesači i umjetnici iz zemlje i regiona oživjeli su ulice i trgove grada na Vrbasu i priredili sjajnu zabavu.

Na TrotoArtu učestvuju umjetnici iz zemalja regiona i Evrope –  Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije. U narednom periodu Banjalučane i turiste očekuju sjajni koncerti, brojne manifestacije i zanimljiva dešavanja u našem gradu.

Banjaluka živi punim plućima. Zahvaljujući TrotoArtu ulice i trgovi našeg grada nikada nisu izgledali veselije. Umjetnici i zabavljači koji su pristigli iz cijelog regiona zabavili su naše sugrađane i sve turiste koji borave u našem gradu – poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković, dodavši da iako se program Banjalučkog proljeća približava kraju, predstoji nam sjajan program i uzbudljivo ljeto u Banjaluci.

Preuzeto: seesrpska.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije