DogađajiLjudinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Advokatica Amber Heard sumnja u pristranost u slučaju protiv Deppa, a ima i nove dokaze

Podnijela je podnesak kojim želi pokrenuti novo suđenje ili poništiti presudu prema kojoj glumica bivšem suprugu treba isplatiti pozamašan iznos, 8 milijuna dolara, a nema toliko na računu.

Prenosimo Redakcija

Gloria.hr

Nedugo nakon donošenja presude u korist bivšeg supruga, Amber Heard izjavila je da ostaje pri svojim tvrdnjama, ali i da nema dovoljno novca za isplatu odštete, dok je njena advokatica Elaine Bredehoft osim ulaganja žalbe na presudu, odlučila povući odvažniji potez. Poziva sud na ukidanje presude u korist Johnnyju Deppu koji je tužio bivšu suprugu zbog klevete ili početak novog suđenja.

Advokatica tvrdi da ima dovoljno argumenata za ponavljanje šestosedmičnog suđenja, a u svom podužem podnesku navodi kako su povrijeđena prava njene klijentice.

Prvi prigovor odnosi se na kredibilitet sedmeročlane porota čije je zaključke Bredehoft ocijenila kao “nedosljedne i nepomirljive”, javlja Metro. Problem je u agresivnoj kampanji Deppovih fanova protiv Amber Heard na društvenim mrežama, pa advokatica sumnja na pristranost porotnika.

 

Druga točka podneska odnosi se na to da Depp tvrdi kako je oklevetan na temelju implikacija, a ne dokaza: Elaine Bredehoft smatra da njegova advokatica nije dokazala da su “izjave gospođe Heard zapravo lažne”. Sustavno je potkopavala njezinu vjerodostojnost ali nije uspjela dokazati da glumica laže, tvrdi.

Najvažnija točka podneska odnosi se na dokaze koji su važni, smatra Bredehoft, no odbačeni su prije suđenja i time je sud povrijedio prava njene klijentice.

Radi se o liječničkim nalazima te bilješkama psihoterapeuta kojem je Amber Heard odlazila smatrajući da je zlostavljana i da joj treba pomoć. Navodno postoje dokazi da je Johnny Depp bio nasilan prema glumici još 2016., dok nisu bili vjenčani, no sud ih nije uvažio. Čini se da odlukom porote slučaj klevete ipak nije završen. Možda je na pomolu okretanje situacije u korist glumice?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije