Da li ste znalinajnovijeRadoznala LolaZabavna Lola

Odgovori na svako pitanje koje imate o 4. sezoni serije “Succesion”

Uz vijest da je snimanje za narednu sezonu jedne od najboljih TV serija već počelo, evo šta znamo do sada.

Prevela: Anja Delić Redakcija

vogue.co.uk

Koji članovi glumačke postave se vraćaju u 4. sezoni Sukcesije?

HBO je potvrdio da se svi glavni likovi Sukcesije vraćaju u četvrtoj sezoni. Ovo uključuje Briana Coxa kao nesalomivog patrijarha Logana, Jeremyja Stronga kao emocionalno nestabilnog Kendalla, Kierana Culkina kao urnebesnog Romana, Sarah Snook kao proračunatu Shiv i Alana Rucka kao zbunjenog Connora.

Prisutni će biti i Matthew Macfadyen kao Shivin povjerljivi muž Tom; Nicholas Braun kao njegov lakej; i J Smith Cameron koji ostaje na poziciji privremenog generalnog direktora.

Šta do sada znamo o zapletu 4. sezone Sukcesije?

Treća sezona serije završila se brutalnom izdajom: otkrivši da je Matssonov GoJo na ivici kupovine Waystara, Kendall, Roman i Shiv su udružili snage kako bi srušili Logana i unišitili dogovor.

Shiv je tada podijelila njihov plan sa Tomom – potez koji se ubrzo pokazao fatalnim. Kada je trojac stigao u Loganovu ratnu sobu, saznali su da ih je nadmudrio, a kasnije je Shiv ugledala Logana za kojeg se činilo da se zahvaljuje Tomu.

Prethodne sezone Sukcesije su se nastavile tamo gdje je posljednja stala, što sugeriše da će se isto dogoditi i ovog puta. Zvanični rezime za nadolazeću seriju glasi: “U četvrtoj sezoni koja će imati 10 epizoda, prodaja medijske kompanije Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu sve je bliža.

Izgledi za ovu seizmičku prodaju izazivaju egzistencijalni strah i porodične podjele među Royovima dok predviđaju kako će izgledati njihovi životi kada se ovo desi. Pojavljuje se borba za moć dok porodica gleda u budućnost u kojoj je njihova kulturna i politička težina ozbiljno smanjena.”

Da li postoji datum izlaska 4. sezone Sukcesije?

Ne još, mada će se vjerovatno vratiti na ekrane prije nego što mislite. Uprkos činjenici da je između druge i treće sezone bilo dvije godine pauze, HBO je objavio da je snimanje četvrte sezone već počelo, samo šest mjeseci nakon što je posljednji dio završen.

Sve dok ne bude kašnjenja povezanih sa Covidom ili iz nekih drugih razloga, moguće je da ćemo moći da vidimo posljedice GoJo dogovora već u prvoj polovini 2023. godine.

Šta da gledam do premijere 4. sezone Sukcesije?

Započnite ponovnim gledanjem prve tri sezone hit emisije, a zatim uživajte u službenom podkastu HBO-a Sukcesije koji sadrži razgovore sa svima, od Matthewa Macfadyena i Sarah Snook do Adriena Brodyja koji je prošle godine gostovao u seriji kao milijarder.

Treba vam još jedna drama o korporativnim intrigama koja će vas oduševiti? Pokušajte sa serijom “Industrija”, čija druga sezona stiže kasnije ove godine.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije