Da li ste znaliDogađajiKulturanajnovijeRadoznala LolaSerijaliZabavna Lola

Nova sezona omiljene serije Emily in Paris uskoro stiže na Netflix

Kada je u punom jeku pandemije na našu omiljenu streaming platformu Netflix stigla serija Emily in Paris, malo je reći da su gledatelji apsolutno poludjeli za ovim naslovom.

journal.hr Redakcija

Foto: Foto: IMDb, Instagram

U jednom trenu Emily in Paris postala je najgledanija serija Netflixove produkcije. Hit ove serije potencijalno možemo pripisati činjenici da smo bili u lockdownu i željni feel good serija i filmova.

Nedugo nakon uspjeha prve sezone, uslijedila je i uspješna druga sezona – koju smo pogledali u jednom dahu. No, kraj druge sezone ostavio nas je na cliffhangeru nakon kojeg smo i više nego uzbuđeni za treću sezonu za koju se čini da ubrzo stiže!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Treća sezona serije Emily in Paris uskoro stiže!

Dakle, što je do sada otkriveno o sljedećem nastavku serije nominirane za Emmy? Prije svega, gotovo cijela glumačka postava se vraća, uključujući Lucasa Brava kao Gabriela, Camille Razat kao Camille, Ashley Park kao Mindy i Philippine Leroy-Beaulieu kao Sylvie. 

Lucien Laviscount, koji se pojavio kao Alfie u posljednjoj sezoni, također se službeno vraća na male ekrane. Njegov povratak u seriju može značiti samo jedno – Emilyin ljubavan život još više će se zakomplicirati.

Cijela ekipa popularne serije Emily in Paris počela je sa snimanjem novog nastavka ovog kolovoza, a planirano vrijeme završetka snimanja je ove jeseni. Stoga, možemo očekivati kako će postprodukcija serije krenuti na zimu, a to znači samo jedno – nova sezona stiže nam već početkom 2023. godine.

Malo je reći da smo uzbuđeni za nastavak ove feel good serije. No, čvrsto vjerujemo da će se čekanje nove sezone itekako isplatiti.

Preuzeto sa: journal.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije