najnovijeNaslovna vijestRadoznala LolaZabavna Lola

SARAH JESSICA PARKER progovorila: “Snimanje trećeg filma je propalo upravo zbog nje”

Iako zvijezda ‘Seksa i grada‘ prije nije željela detaljno govoriti o odnosu s kolegicom, sada je odlučila konačno zatvoriti to poglavlje jer je vidjela da javnost još uvijek ne pušta tu temu.

Redakcija

gloria.hr

Navodna svađa između kolegica sa seta ‘Sex i grad‘ Sarah Jessice Parker i Kim Cattrall aktualna je već godinama. Zanimanje za njihov odnos još se pojačalo s Cattrallinom odsutnošću u ulozi Samanthe u rebootu poznate serije pod novim nazivom ‘I tek tako‘.

U podcastu The Hollywood Reporter Parker je objasnila što se po njezinom mišljenju dogodilo s Kim i zašto nije željela sudjelovati u trećem dijelu filma ‘Seks i grad‘, što je dovelo do toga da bojkotira i reboot.

“Vrlo je teško govoriti o situaciji s Kim jer sam bila vrlo oprezna da ne bih rekla nešto neugodno jer to nije način na koji volim razgovarati o ovako kompliciranim temama. Snimanje trećeg filma je propalo zbog njezinih zahtjeva s ugovorom. Naime, nije nam bilo ugodno sastajati se tamo gdje je ona željela pa smo odustali od filma jer ga nismo htjeli napraviti bez nje”, rekla je Parker.

Prašina se podignula kada je Cattrall javno počela kritizirati Parker, govoreći da one nikada nisu bile prijateljice te da je Parker “mogla biti i ljubaznija prema njoj”.

“Nismo tražili Kim da bude dio ovoga jer je jasno dala do znanja da to nije nešto čime se želi baviti i nije nam djelovalo ugodno. Nismo je zbog toga otpisali, već smo samo naučili neke stvari – da bolje slušamo druge. Ako javno govore o tome da ne žele biti negdje i da im nije ugodno nešto raditi, to je ok, čujemo vas!”, kazala je Parker koja ne želi da je uvlače u nešto za što nije kriva.

“Stalno se spominje ta svađa između nas. Nikad se nisam svađala s ikim s kim sam radila. Nije bilo javnog spora ili prepirke jer to nije način na koji volim komunicirati. Stvarno bih voljela da se o ovome prestane govoriti kao o svađi jer je samo jedna osoba govorila”, poručila je Parker.

Preuzeto sa: gloria.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije