najnovijeRadoznala LolaZabavna Lola

Novi trendovi u svetu obuće koje ćemo nositi cele jeseni

Ljubav žena prema cipelama jedinstvena je i posebna što je i potpuno logično ako imamo u vidu da su one jedan od retkih aksesoara koji mogu da reše svaki modni problem.

Redakcija

injournal.rs

Mudro odabrana obuća uvek će ostaviti utisak da ste osoba od stila, da ne govorimo o tome da ćete sa trendi modelom izgledati kao da ste obučeni po poslednjoj modi čak i kada nosite basic komade. U skladu sa tim, na početku svake sezone verovatno sa najvećim uzbuđenjem pratimo trendove u svetu obuće, a predstojeća jesen donosi nam mnogo zanimljivih modela.

Ako bismo jednom rečju morali da opišemo trendove koji će vladati u mesecima koji dolaze, onda bi to bila – retro. Na velika vrata već nam se vratio špicasti đon, inspirisan obućom sa početka milenijuma, a baletanke, koje su prošle sezone počele da izbijaju u pravi plan, sada konačno imaju pet minuta slave.

Na radaru ostaju mokasine i platforme, a ukoliko pratite modu, jesen ne bi trebalo da dočekate bez para kaubojskih čizmi. U nastavku pogledajte šest vodećih modela obuće koji će biti sve do prvih zimskih dana.

@endlesslyloveclub

Ako postoji jedan model obuće koji će obeležiti jesen pred nama, to su svakako baletanke. Najpoželjniji će svakako biti modeli sa potpisom brenda Miu Miu, zbog kojih je i nastala čitava pomama za ovom obućom, ali nećete pogrešiti ni sa mnogo pristupačnijim verzijama. Naravno, ukoliko ste u mogućnosti, kupovina Chanelovog modela je investicija koja će vam se višestruko isplatiti.

MOKASINE

Avangardia Banjaluka
CIJENA: 185, 00 KM

Avangardia Banjaluka
CIJENA: 185,00 KM

Avangardia Banjaluka
CIJENA: 195, 00 KM

Verujemo da ste već primetili da su kaubojske čizme svuda oko nas. One su preplavile naše Instagram Feedove i omiljene radnje, a osim klasične crne i braon varijatne, često dolaze i u paru sa uzbudljivim bojama. Takođe je zanimljivo da ih modne insajderke više ne nose u paru sa boho komadima, već ih najčešće kombinuju sa Y2K trendovima.

DUBOKE ČIZME SA ŠPICASTIM ĐONOM

@greceghanem

Kad već govorimo o Y2K trendovima, ovo je jedan od najočiglednijih. Duboke čizme sa špicastim đonom dosovno je rehabilitovao brend Balenciaga, čiji je model i najpoželjniji, ali high street kućama nije trebalo mnogo vremena da nam predstave svoje verzije.

KITTEN HEELS

@pernilleteisbaek

Male štikle osvojile su modnu scenu još nakon izlaska iz karantina, a svake sezone pojavi se bar jedan model koji za kratko vreme osvaja it status. Dok su prošle sezone to bile Pradine slingback cipele, obog puta je to Guccijev Crystal model, koji je u međuvremenu dobio i high street repliku.

PLATFORME

@leoniehanne

Visoke platforme takođe su trend koji je prisutan već nekoliko sezona. Sve je počelo od Medusa cipela sa Versace potpisom, a potom i Tan-Go modela brenda Valentino. Ovi modeli su za kratko vreme osvojili modnu elitu, a onda i čitav svet. Ako već niste nabavili makar jedan par sa vrtoglavom potpeticom, jesen pred nama idealan je tajming da to uradite.

Preuzeto sa: injournal.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije