Ljudski odnosinajnovijePorodicaŽivot

Ima 20 godina i mrzi biti mlada mama: ”Usamljena sam i nemam prijatelja”

SVAKI novopečeni roditelj zna da odgoj malog djeteta može biti vrlo težak i naporan, a kako kaže jedna mama, to nekad podrazumijeva i usamljenost.

Redakcija

index.hr

Naime, Lauren je mlada mama koja je na TikToku odlučila podijeliti iskustvo o tome kako je biti 20-godišnja mama šestomjesečnog sina Brodyja, piše The Sun.

U jednom od svojih nedavnih videa Lauren je ispričala da joj se ne sviđa biti mlada mama. Zapravo, to joj je iskustvo grozno i mrzi ga. S obzirom na njene godine, ona je jedina iz svog društva s djetetom i kao rezultat toga, majčinstvo je za nju dosad bilo izolovano i usamljeno iskustvo.

”Mrzim biti mlada mama, osjećam se tako usamljeno. Niko od mojih prijatelja ne shvata kako je to i osjećam se kao da nitko nije uz mene. Oni su svi u nekom drugom svijetu i imaju neke zajedničke teme u koje se ja više ne uklapam”, požalila se svojim pratiteljima.

Međutim, kako stvari ipak ne bi bile toliko negativne, Lauren je priznala da će njen sin, jednom kad krene na fakultet, cijeniti što ima mladu mamu koja će tada imati samo 40 godina.

Njen video ubrzo je skupio nekoliko desetaka hiljada pregleda i mnoge mlade mame poistovjetile su se s Lauren, a svoja iskustva i savjete podijelile su u komentarima.

”Tačno znam kako ti je. Kao mlada majka često nemam snage, vremena, ali ni volje družiti se do kasno s prijateljicama.

Sada me više ni ne zovu, znaju da se ne uklapam u njihove planove. S jedne strane mi je to u redu jer mi je sin na prvom mjestu, ali s druge mi je i krivo, osjećam kao da nemam nikoga osim partnera i bebe”, napisala je jedna mlada mama.

Preuzeto sa: index.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije