najnovijeSponzorisano

Koteks Leather, spoj modernog i elegantnog!

Nova limitirana kolekcija #NewReality sa naglaskom na žensku energiju.

Redakcija

Hladno vrijeme, slojevita i topla odjeća ne moraju uticati na Vaš dobar stil, naprotiv. Kožna odjeća je posljednjih godina ostala sinonim za dobar jesenski i zimski stil, što potvrđuju i kožni odjevni predmeti u različitim stilovima predstavljeni na svjetskim modnim pistama.

Nova, limitirana kolekcija kožnih mantila domaćeg brenda Koteks Leather iz kolekcije #NEWREALITY za sezonu jesen/zima uskoro je u prodaji, a ono što je zanimljivo za ovu kolekciju jest to da je pri izradi ove kolekcije posebna pažnja posvećena izboru, kvaliteti i teksturama kože, a odabir je pao na vrhunsku kvalitetu italijanskih proizvođača. Kolekciju čine mantili ženstvenog kroja koji prati liniju tijela i ističe figuru, te naglašava struk.

#NEWREALITY kolekcija namijenjena je ženama koje žive novu stvarnost, a koja se odlikuje odvažnošću i samopouzdanjem, te koja pršti od ženske energije.

 

Kožni mantil je odlična investicija, jer su klasični krojevi i kvalitetna koža nosivi godinama.

Kolekcija kožnih mantila dostupna je u Koteksovoj trgovini u Tešnju, a moguća je isporuka brzom poštom u roku od 24h. Ugrabite svoj primjerak što prije, kolekcija je limitirana!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije