FeminizamHrabra LolanajnovijeNaslovna vijest

Miris koji žene podsjeća na ono što zaista jesu – Eve Become

Jedinstveni miris gardenije povešće vas na put lične transformacije.

Lola Magazin

Avon je kompanija koja svim svojim proizvodima daje dodatnu notu, onu društveno, notu empatije, notu ličnog razvoja ili neke teme koja će ovaj svijet učiniti ili potaknuti na bolje.

To je slučaj i sa jedinstvenim “Eve Become” parfemom koji će vas osvojiti na prvi miris, ali i svojom pričom koja predstavlja sve oni kroz šta, kao žene, prolazimo svakodnevno.

Priča o leptiru  – priča je o neodustajanju, čak i kad pri pogledu na gusjenicu niko u vama ne vidi potencijal. Samopouzdanje, kretanje ka cilju i transformacija u biće kojem se dive i koje laganim, ali upečatljivim krilima ostavlja trag gdje god se pojavi – dokaz su da možete sve što poželite, samo ako to zaista jako želite.

EVE Become - Avon Cosmetica Nederland & België

Zato kompanija Avon, ove zime u svoju Eve kolekciju, dodaje parfem sa novim osvežavajućim i jedinstvenim mirisom – Eve Become.

Eve Become je delikatan ženski, cvjetno-voćni miris, sa jedinstvenim cvijetom gardenije Augusta koja cvjeta u određeno vrijeme i u posebnim uslovima, kako bi stekla superiorno bogatstvo mirisa.

U ovom ekskluzivnom mirisu, u bočici u obliku leptira, mahom su cvjetni akordi u kome dominira gardenija koja se u kombinaciji sa inovativnim mošusom transformiše na koži i evoluira dok se krećemo tokom dana, a svako ko nanese ovaj miris osjećaće se snažno i smjelo

Biti svoja u svijetu koji te tjera na prilagođavanje, biti dosljedna u svijetu koji mijenja mišljenja u skladu s trendovima, biti posebna u moru istih, to je ono što je poruka ovog parfema koji svojim pakovanjem, sastavom i mirisom koji ostavlja na koži svaku od nas podsjeća na ono što zaista jesmo – žene na putu lične transformacije u nešto što ćemo najviše mi voljeti.

Parfem potražite u februarskom Avon katalogu na linku.

Ako pitate Lole, ovo je savršen poklon za svaku ženu ovog 8. marta., jer ovo nije samo parfem, ovo je i poziv za transformaciju.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije