najnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaSponzorisanoVauZabavna LolaŽivot

Serum koji zaglađuje vašu kožu dok spavate? Da, postoji!

Skincare tehnologija je toliko napredovala da danas, lakše nego ikad, možete umornu i dehidriranu kožu učiniti blistavom, sjajnom i zdravom.

Redakcija

Kako?

Samo uz pravilnu njegu.

Brend Skintegra je pravilnu njegu kože usavršio do najsitnijih detalja, a krajem prošle godine izbacili su novi hit proizvod – Lunar Serum Concentrate. Ovaj je serum zapravo koncentrat za zaglađivanje i naprednu njegu dehidrirane kože sa znakovima starenja. Anti-age noćna njega za lice bez obzira na godine i tip kože? Nema dalje od Lunar Serum koncentrata!

Koji sastojci krase ovaj pametni koncentrat?

Ovaj je moćan koncentrat formulisan sa inovativnim peptidima (Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate) koji djeluju kao akceleratori prirodne stanične izmjene, snažnim čuvarima kože Palmitoyl tripeptide-1 i Palmitoyl tetrapeptide-7 peptidima, visokomolekularnom (1,5-2,0 mDa) i niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom (8-50 kDa), pantenolom, probiotičkim fermentima, aminokiselinama, glicerinom i madekasozidom (CICA).

Kome je namijenjen?

Ako je tvoja koža dehidrirana i umorna, primjećuješ na njoj prve znakove starenja ili želiš preventivno djelovati na iste te ako primjećuješ sitna začepljenja i suhe ljuskice – onda nema sumnje! Lunar serumski koncentrat tvoj je novi saveznik u borbi protiv umorne, sive i dehidrirane kože!

Zbog inovativnih peptida u svom sastavu, koji sjajno stimulišu kožu na staničnom nivou, tvoja će koža preko noći postati hidratizirana i zaglađena. Osim toga, peptidi preventivno djeluju protiv preuranjenih faktora starenja kože, a sjajna su alternativa kiselinama i retinoidima jer potiču prirodne procese stanične obnove bez iritacije!

Zbog svoje lagane i nekomedogene teksture, te poticanja prirodne deskvamacije kože, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate korigira i kožu sklonu nepravilnostima (začepljene pore) i suhe ljuskice, otkrivajući svježu, blistavu kožu već ujutro nakon izdašne večernje aplikacije.

Kako se koristi?

Zbog svog bogatog sastava Lunar serum koncentrat dovodi do sjajnije, ujednačenije i blistavije kože već jutro nakon korištenja u večernjoj rutini. To znači da je ovaj proizvod idealan booster – za posebne prilike ili za svakodnevno korištenje – kako god vama odgovara!

Tekstura ovog serumskog koncentrata tekuća je, neljepljiva i prikladna za sve tipove kože, a proizvod se može koristiti ispod bilo koje kreme ili serumske emulzije prilagođene tipu i potrebama kože.

Nekoliko kapljica poslužiće kao hidratantna baza za svakodnevnu njegu, a za WOW efekat ujutro proizvod je poželjno koristiti kao ampulu u nešto izdašnijoj količini.

Ako vas čeka bitan događaj i želite zablistati Lunar serumski koncentrat koristite kao ampule nekoliko večeri prije eventa.

Više informacija o ovom opako dobrom koncentratu možete pronaći na Skintegra stranici!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije