FantastičnoLjudinajnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaZabavna LolaŽivot

Je li rano pričati o Valentinovu? Ovaj zavodljiv set zaludio je društvene mreže!

Iako se možda ne čini tako, Valentinovo je za manje od mjesec dana, pa ako ste jedni od onih koji ovu prigodu vole obilježiti sa svojim partnerom, nije naodmet zaviriti u aktualnu prigodnu ponudu.

Prenosimo Redakcija

Fashion.hr

Tako smo neki dan primijetili da je Rihanna lansirala vrlo zanimljiv set koji je u kratkom roku postao top tema na društvenim mrežama, a riječ je o zavodljivom bodiju i odgovarajućem sjajilu za usne!

O čemu se točno radi? Osim što je dizajn bodija vrlo provokativan, ovo je zapravo prva suradnja Rihanninih brendova Savage X Fenty i Fenty Beauty, stoga nije neobično da su fanovi diljem svijeta poludjeli za V Day setom. Isto tako, kao što smo spomenuli, bodi koji je fokus ovog seta idealan je za Valentinovo jer je poprilično odvažan, stoga volite li upečatljivo donje rublje, ovo je odabir s kojim nema greške, a prikladno sjajilo je tu kao ‘točka na i’ koja sve zaokružuje na pravi način.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Što se tiče vizuala s kojima je ovaj set predstavljen javnosti, glavna zvijezda je naravno Rihanna. Pjevačica i poduzetnica je poručila kako V Day set žene poklanjaju same sebi, a time ujedno pozvala i na dobru dozu samopouzdanja, stoga smo sigurni da će ovaj zavodljiv duo vrlo brzo postati jedan od najtraženijih!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije