najnovijeSerijaliZabavna Lola

Stigao je trailer za novu verziju obožavane serije ”La Casa De Papel”!

Korejski remake koji će obožavatelji serije Squid Game obožavati.

Redakcija

fashion.hr

Foto: imDB, Youtube/ fashion.hr

Sjajne vijesti za sve obožavatelje hit serije Money Heist! Na iznenađenje brojnih fanova širom svijeta, korejski Netflix objavio uzbudljivi teaser korejskog remakea ove popularne priče koja će, po svemu sudeći, na male ekrane stići vrlo brzo!

Prisjetimo se, originalna serija, koja je upravo završila s prikazivanjem pete sezone, fokusira se na Profesora (Alvaro Morté) i grupi kriminalaca koji su se udružili kako bi uspješno ”odradili” pljačku vijeka, a ispreplitanje prošlosti i sadašnjosti u ovom zamršenom kriminalnom svijetu stvara toliku napetost da je do samoga kraja vrlo teško odvojiti se od malih ekrana!

La Casa De Papel” dovodi u pitanje cijeli sistem vjerovanja, i to u stilu Robina Hooda: Grupa ljudi na rubu društva nadmudruje vladu u potrazi za boljim životom, sobodom i – novcima.

Foto: fashion.hr

Korejski Netflix jučer je otkrio i glumačku ekipu koja će glumiti obožavane likove, a među kojima ćemo vidjeti i neka poznata lica. Park Hae-Soo iz Squid Gamea glumi će kontroverznog BerlinaTokyo, koji pripovijeda priču u originalnoj seriji, glumit će Jun Jong-Seo, a njenu ljubav – Ria glumit će Lee Hyun-Woo.

Duo oca i sina – Moskve i Denvera glumit će Lee Won-Jong i Kim Ji-Hun. Vođu matrijarhata, Nairobi, glumit će Jang Yoon-Ju, a braću Helsinki i Oslo oživjeti će Kim Ji-Hoon i Lee Kyu-Ho.

Iako još uvijek nije poznato koliko će se se korejski remake po priči razlikovati od originalne Money Heist, sigurni smo kako će radnja u Koreji donijeti potpuno novu perspektivu samoj seriji, no zasad se čini da svi najavljeni likovi rekreiraju svoje ”originalne” kolege. Mi se svakako nadamo da će Money Heist: Korea ostati vjeran onome što je Money Heist učinilo toliko uvjerljivom pričom: sjajni likovi i njihove veze u ekstremnim okolnostima kakve ne možemo ni zamisliti!

Teaser pogledajte u nastavku!

Preuzeto sa: fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije