FantastičnoLjudiLjudski odnosinajnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala LolaVauZabavna LolaŽivot

Savršen poklon za Valentinovo: Nakit koji će umjesto vas pokazati koliko nekoga volite!

Ako ste i vi u nedoumici šta voljenoj osobi, i tu ne mislimo samo na partnera/ku, već i na drugaricu, majku, sestru, kumu, pokloniti za Valentinovo, mi ćemo vam pomoći. 

Autor Redakcija

Sa dobrim komadom nakita nikad ne možete pogriješiti, posebno, ako je kroz taj nakit protkana čista ljubav, a ovi odabrani Swarovski komadi nakita su upravo to – čista ljubav.

Lovely ogrlice

Najprodavanija ogrlica Lovely ima isprepleteno srce i krug ukrašen prozirnim kristalnim pavéom na obloženom rodiju. Heroj koji unosi ljepotu i ljubav u vaš izgled.

Una naušnice

Idealne za svakodnevno odijevanje, ove probušene naušnice predstavljaju novi smjer za Swarovski amblem labuda. Oblikovan u obliku srca, ovaj par obložen rodijem dizajniran je da potakne maštu blistavim pavé kristalima. Savršen poklon za voljenu osobu – ili sebe.

 

Attract Soul prsten

Ovaj Swarovski prsten inspiriran je idejom o susretu dvaju srca. Odaje duh romantike s dva fino rezana kamena u obliku srca koja se spajaju u sredini. Svjetlucava bijela srca još je više naglašena jednostavnim, ali elegantnim dizajnom. Njegova bezvremenska simbolika čini ovaj Swarovski prsten savršenim poklonom za posebnu voljenu osobu.

Heart – Only for You figurica

Recite ‘Volim te’ s ovim izvanrednim dizajnom srca dva u jednom sa skrivenom porukom. Manje ružičasto kristalno srce može se ukloniti kako bi se otkrile riječi ‘Only for you’, ugravirane unutar većeg srca. Svjetlucava s 92 izvrsno izrađena aspekta, dodat će eleganciju i romantiku svakom prostoru. Savršen poklon za Valentinovo.

Vittore prsten

Ovaj Swarovski prsten prikazuje blistavu ljepotu blistavog kamenja. Bijeli elementi u obliku kapljice raspoređeni u jednom redu lijepo reflektiraju i lome dolaznu svjetlost. Njegovi elegantni oblici čine ovaj prsten savršenim za kombiniranje s drugim komadima nakita i trendi slaganje s odgovarajućim prstenovima. Izvrstan izbor za uljepšavanje odjeće za posebne prilike i istinski nadahnuta ideja za darivanje.

Gema naušnice

Ove ružičaste naušnice izrađene su od pojedinačnih kristala izrezanih u obliku suze. Ove beskrajno svestrane naušnice slave čaroliju kristalnih rezova i boja.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije