najnovijeNaslovna vijestRadoznala LolaSerijaliZabavna Lola

Pogledajte prvi trailer za novu sezonu hit serije ‘BRIDGERTON’

Kad govorimo o svijetu streaminga i serija, u posljednjih godinu dana bilo je doista nekolicina naslova koja se profilirala u komercijalno najuspješnije i najgledanije serije.

Redakcija

journal.hr

Foto: journal.hr

Unutar gotovo svakog žanra govorilo se o nekom hitu pa tako i u žanru istorijskih  drama. Posljednjih nekoliko sedmica puno se piše o HBO-jevoj uspješnicu The Gilded Age, ali bez sumnje možemo uprijeti prstom u jedan naslov: Bridgerton!

Serija iz produkcije Shonde Rhimes doslovno  je u nekoliko dana osvojila sve liste najgledanijih noviteta i uvrstila se u jednu od najpopularnijih serija posljednjih godina. Njena su glavna lica postala zvijezde preko noći, a posebno Rege Jean Page koji je čak postao i kandidat za ulogu Jamesa Bonda.

DRUGA SEZONA BRIDGERTONA STIŽE 25. MARTA

Nakon godinu dana, Bridgerton se vraća s prvim trailerom za drugu sezonu, a to je, očekivano, potaknulo oduševljenje obožavatelja.

Trailer nam daje sneak peek u novu romansu koja će biti u srcu radnje – onu između Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) i novog lica serije Kate Sharme (glumi je Simone Ashley koju smo gledali u izvrsnoj britanskoj seriji Sex Education). Takođe, prvi pogled na događanja nove sezone otkriva da će se radnja dublje fokusirati na samu Lady Whistledown, nekoć anonimne hroničarke društvene kreme toga doba.

Simone Ashley

Serija nastala po hit knjigama Julije Quinn zasigurno će se još godinama prikazivati, tako je barem Shonda Rhimes svojevremeno izjavila za Variety, a druga sezona stiže na Netflix 25. marta!

Preuzeto sa: journal.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije