najnovijeRadoznala LolaZabavna Lola

Kakve kraljice! Holivudske dive koje se ne srame pokazati svoje bore i sijedu kosu na crvenom tepihu

Želiš izgledati mladoliko i u kasnijoj životnoj dobi?

Redakcija

zadovoljna.dnevnik.hr

Oboji sijedu kosu i zagladi bore neinvazivnim estetskim korekcijama.

I nikako nemaj nositi tešku tamnu šminku. Ona postarava.

Iako su ova pravila prilično standardna u holivudskoj tvornici snova, ne pridržavaju ih se baš sve glumice. Pokazale su to Helen Mirren i Andie MacDowell oduševivši sve prisutne na crvenom tepihu u Cannesu svojim izgledom, ali i stavom.

Uoči premijere filma “Un petit frere” (Mother and Son) ispred dvorane Palais des Festivals holivudske dive pozirale su nasmiješene i dobro raspoložene ispred novinara. Zagrlile su se ispred okupljenih, pa čak su i nakratko zaplesale.

Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine – 3 (Foto: Guliver)

 

Američka glumica Andie MacDowell drugu godinu zaredom prošetala je najvažnijim filmskim tepihom u Francuskoj sa sijedom kosom. U pandemiji je prestala bojati svoje kestenjaste uvojke i odlučila je zadržati prirodni izgled, za koji tvrdi da je čini opakom.

Za ovu priliku odabrala je prugastu večernju haljinu bez rukava i istaknutog dekoltea modne kuće Christian Dior koja je istaknula njezine ženstvene adute.

64 godina stara Andie MacDowell u haljini Christiana Diora
(Foto: Guliver)

Komplimenti su pljuštali sa svih strana i za izdanje dame Helen Mirren koja je ponosno koračala crvenim tepihom u elegantnoj srebrnoj kreaciji talijanskog dvojca Dolce & Gabbana te crnim salonkama. Ona se ne libi pokazati svoje godine i bore, pa čak ih i naglasiti tamnijom šminkom.

Ljudi bi trebali nositi ono što ih čini samopouzdanima, priznala je medijima.

76 godina stara Helen Mirren u Cannesu u kreaciji Dolce & Gabbana
(Foto: Guliver)

Preuzeto sa: zadovoljna.dnevnik.hr

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije