DogađajiFantastičnonajnovijePraktična LolaRadoznala LolaZabavna Lola

Jesenska kolekcija modne kuće Chanel je oduševila svijet

Modna kuća Chanel je sinonim za klasiku i kvalitetu.

Redakcija

Naime, riječ je o vječnim komadima koji su itekako zapisani u modnu istoriju. Neki modeli iz poznate modne kuće smatraju se kolekcionarskim, a oni nas svaki put iznova oduševe novim kolekcijama.

Stoga i ne čudi što je nova pretkolekcija za jesen/zimu izazvala oduševljene zaljubljenika u modu diljem svijeta. Kreativna direktorica kuće Virginia Viard u suradnji s Charlotte Casiraghi, koja je zaštitno lice Chanela, snimila je kampanju za novu kolekciju koja nas je odmah osvojila.

Kampanju je snimao SMITH, a sve detalje donosimo u nastavku.

Morsko sanjarenje kao savršena kulisa nove kampanje

Nova kampanja snimljena je u morskom krajoliku i odaje dojam spontanog luksuza, što Chanel i jest. Charlotte Casiraghi utjelovljuje Chanelovu nenametljivu estetiku. Ona je autentična na vrlo prirodan način i kao takva idealno lice za ovu modnu kuću.

Njeno dostojanstveno držanje i posebna ženstvenost htjela se preslikati na komade nove kolekcije. Dominiraju dugi kaputi, odijela od tvida koji je kao materijal zaštitni znak brenda. Oversized traperice i kombinacija traper na traper je nešto što jedva čekamo nositi.

Zagasite nijanse u koloraciji sa svim nijansama zelene boje su savršeni match. Osim toga, možemo vidjeti crni baršun i fluidne kombinacije koje prate liniju tijela u obliku ženskih odijela.

Kolekcija je kombinacija dnevnih komada s dozom glamura i elegancije. U kratkom filmu nove kolekcije, pjesma Phantom od Sir Alice prati romantičnu šetnju morskim krajolikom obavijenu posebnom divljinom i netaknutom prirodom. Chanel to i jest, sanjarenje i profinjenost uz prirodne i kvalitetne materijale u kojima se osjećate posebno.

Na snimanju je stvorena poetska atmosfera koja je pogodna za kontemplaciju i sanjarenje. Modna kuća, koja je uvijek kombinacija spoja dizajna i umjetnosti, gotovo sinestezijom prenosi mirise i osjećaje morskog krajolika u sinergiji s visokom modom kakvu samo oni mogu stvoriti. Kolekcija će biti dostupna od 19. jula u svim Chanel trgovinama.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije