DogađajiLjudiLjudski odnosiMjestanajnovijePojaveŽivot

Brutalno ih ubili muževi!

Kao i Blaženka, i Maja radila u “Frontu”!

Njeno ubistvo je pre 5 godina SKAMENILO SRBIJU: Muž zadavio dete, pa nju izbo ispred Centra za socijalni rad.

Redakcija

blic.rs

Čedomir G. (43) krvnički je sinoć ubio svoju suprugu Blaženku G. J. (39), koja je radila kao babica u porodilištu “Narodni front”, a istu sudbinu doživela je i njena koleginica Maja Đorđević, koju je pre pet godina ispred Centra za socijalni rad ubio bivši partner Marko Nikolić koji je pre toga zadavio njihovog sina Mihaila (5).

Maja je kao i Blaženka radila u GAK “Narodni front”, a bila je, kako su kolege redom navodile, veoma požrtvovana medicinska sestra.

 

Zločin koji je danas šokirao Batajničane otkriven je kada je kum bračnog para u panici pozvao policiju budući da mu se ni Čedomir ni Blaženka celog dana nisu javljali na telefon.

Ubijena Blaženka G. J.

Kad je policija došla na adresu zatekla je jeziv prizor – kroz prozor zaključane kuće videli su telo obešenog muškarca a kad su ušli unutra u drugoj sobi zaktekli su telo njegove supruge u spavaćoj sobi, na krevetu. Krvi je bilo i po zidovima, a pored nje je bila sekira.

Nesrećna žena radila je kao babica u GAK “Narodni front”, a tamošnje kolege i dalje ne mogu da se oporave od šoka nakon saznanja da je svirepo ubijena.

Šokirani smo, bila je izuzetno draga i mila žena. Kao radnik vredna, tiha i skromna. Prema pacijentima je toliko bila dobra, jednom rečju sve što je radila radila je sa toliko ljubavi. Mi smo šokirani, nikada se nije žalila – rekla je ranije za “Blic” koleginica iz Narodnog fronta, koja je radila sa pokojnom Blaženkom.

Nažalost, Blaženka nije jedina iz “Fronta” koja je dožvela tragičnu sudbinu. Na istom mestu radila je i Maja Đorđević čije je ubistvo pre pet godina potreslo čitavu Srbiju.

Naime, stravičan zločin dogodio se takođe u julu, tačnije 12. jula 2017. u 15.30 sati u Centru za socijalni rad u Rakovici.

Žrtva: Maja Đorđević

Po dogovoru, otac je dete uzimao i vraćao u toj ustanovi, a tog dana, kao i mnogo puta do tada, Maja je došla po sina Mihaila (5). Međutim, Marko je prethodno zadavio njihovo dete, bacio ga na pod pred nesrećnu majku, a onda Maju vukao za kosu po podu i nožem ubadao u leđa do konačne smrti. Dvoje radnika Centra za socijalni rad pokušali su da pomognu Maji, ali je monstrum i njih ranio: jednom je odsekao deo obraza, dok je druga radnica gotovo ostala bez prsta.

Nesreća koja se dogodila pogodila je tada, baš kao i sada, sve zaposlene u GAK Naroni front koji su poznavali Maju, a u znak sećanja na nju kolege su u sobi za sestre na odeljenju apartmana okačile njenu sliku.

Sandra J., medicinska sestra koja je od prvog dana radila sa njom, ispričala je tada za “Blic” da se poslednjih dana Majinog života videlo da prolazi kroz težak period.

– Kada sam došla na Kliniku, Maja je bila jedna od pet najlepših sestara. Plenila je ne samo svojim izgledom već i energijom i stavom. Niko nema nijednu lošu reč o njoj da kaže. Posle porođaja ona je bila izmenjena ličnost. Kao da se nešto strašno dešavalo – ispričala je Sandra J.

Preuzeto sa: blic.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije