najnovijeSponzorisano

Sigurni sa Hellenom i novom BABY CARE linijom

Nakon lansiranja veoma uspjesne linije proizvoda brenda Hellena, kompanija Dukat d.o.o. Banja Luka od nedavno je prosirila asortiman sa novom grupom proizvoda, programom vlaznih maramica za njegu, sa posebnim akcentom na Baby liniju.

Redakcija

Iz kompanije porucuju da je ovo samo pocetak lansiranja jedne ovakve posebne grupe proizvoda koji ce brend Hellena ponuditi potrosacima, kao i do sada prateci najnovije trendove u tehnologiji proizvodnje ivrhunskoj kvaliteti proizvoda za njegu, a prvenstveno osluskujuci potrebe svojih potrosaca.

“Uz dugogodisnje iskustvo u proizvodnji kozmetickih preparata za njegu cijele porodice,BABY CARE linijom stavljamo poseban akcenat na proizvode namjenjene iskljucivo onim najmladim, djeci i zahtjevnoj kozi beba, a za potrebe blage, njezne i sigurne primjene u prvim danima njege i odrastanja.

Pazljivo biranim, visoko kvalitetnim i tehnoloski vrhunskim sastojcima proizveli smo proizvode koji garantuju bezbjedno, zdravo i ugodno koristenje za vas i vase najmilije.

Uz dermatoloski testirane i sigurne proizvode stvorili smo BABY CARE liniju posebnog senzibiliteta.”

U skladu sa porukom, Sigurni sa Hellenom i novom BABY CARE linijom, iz kompanije porucuju da uzivate u izboru proizvoda iz nove Hellen a linije koji se vec nalaze na policama marketa sirom BIH.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije