najnovijeNaslovna vijestPraktična LolaSponzorisano

Natracare: donirali smo paket menstrualnih proizvoda za JU Medicinska Banja Luka

Naša misija nije samo proizvesti najprirodnije i najmekše menstrualne proizvode, nego i podići svijest o važnosti njihovog korišćenja.

Redakcija

Upravo zbog toga, odazvali smo se pozivu Medicinske škole iz Banje Luke i u okviru projekta koji sprovodi školska Sekcija o zdravstvenom prosvjećivanju, donirali paket menstrualnih proizvoda na korišćenje svim učenicama.

Šta nam je zaista važno? Zdravlje. Zbog toga se trudimo da djelima stojimo iz onoga za šta se borimo – zdravog tijela i zdrave okoline. Natracare ulošci i tamponi su izrađeni od 100% organskog pamuka, ne sadrže parfem, boje, hlor, niti plastiku.

Znate li koliko plastike sadrže komercijalni ulošci? Riječ je o količini od čak tri plastične vrećice! Budući da u tom slučaju koža ne može da “diše”, nastaje tlo podložno za razvoj mnogih bakterija i gljivica.

Želimo osvijestiti mlade djevojke i pomoći im da njihove menstrualne navike postanu zdravije i vođene ispravnim stavovima. Vođene mišlju da je samo zdrava žena zaista i srećna žena.

Iz banjalučke Medicinske škole i dalje stižu poruke zahvale, a mi zahvaljujemo njima što su prepoznali da smo mi ona adresa na koju uvijek mogu da se obrate.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije