DogađajiKulturaLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala Lola

Popadići iz “Boljeg života” su dobili crtež kao da su izašli iz Simpsonovih i aplaudiramo onome ko je ovo napravio

Ako sa jedne strane imamo najomiljeniju crtanu porodicu Simpsonove, a sa druge strane čuvenu porodicu Popadić iz domaće serije “Bolji život”, njihova kombinacija može da ponudi potpuno ludilo, a to se upravo i desilo na društvenim mrežama i skroz nas je oduševilo.

citymagazine.danas.rs Redakcija

Mnogi poznati svetski selebritiji su dobili crteže u stilu sveta serije Simpsonovi. Neki kad su učestvovali u samoj seriji, a neki često i kao rad nekog velikog fana. Upravo takvi fanovi su se retko prihvatali crtanja naših, domaćih ličnosti na ovaj način.

Otud je svima skrenuo pažnju crtež koji se pojavio na društvenim mrežama gde u karakterističnoj pozi sa špice iz serije Bolji život, porodica Popadić je postala animirani član univerzuma izmišljenog grada Springfild.

Na tviteru je zavladalo apsolutno oduševljene bez jednog negativnog komenatara (što je zaista specifično za tviter), i za samo par sati slika ima više stotina retvita.

Popadići iz serije “Bolji Život” su bili primer klasične porodice Jugoslavije XX veka. Tata, pošten i grub, za koga nikad niste mogli da skontante na koju foru je smuvao mamu, finu i kulturnu, sa sve sviranjem klavira i predavanjem latinskog.

Zajedno su izrađali decu koja naravno da su im na grbači do njihove tridesete, jer je i to deo folklora Jugoslavije. A onda svakome od njih kad dodeliš partnere, prijatelje, kolege i neprijatelje, dobijaš jasan presek stanja u zemlji koju potresaju ekonomski, društveni, socijalni i politički problemi koji više ne mogu da se ignorišu.

Ali ako ih uviješ u foliju komedije, i to narodske, onda deluje malo manje verovatno i kao da se nekome drugome dešava.

Samo ovako ovlaš nabacano, potpuno nam je jasno koliko ova naša porodica ima sličnosti sa poznatom animiranom porodicom. Dobro, ako izbacimo raspad zemlje, i ako dodamo da Simpsonovi i dalje traju a da im deca nikad nisu porasla.

Preuzeto sa: citymagazine.danas.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije