AktivizamHrabra LolanajnovijeNaslovna vijestPraktična LolaŽivot

Više od 800 higijenskih paketa iz Banjaluke stiglo ženama u Tursku i Siriju

Ženama i djevojkama Turske i Sirije koje su pogođene zemljotresima pomoć je pristigla i iz Banjaluke gdje je prikupljeno više od 800 higijenskih paketa kako bi se ovim ženama olakšao težak period.

Prenosimo Redakcija

Nezavisne

Paketi osnovnih potrepština su sakupljeni u okviru humanitarne akcije prikupljanja pomoći od strane Fondacije “Udružene žene”.

“U paketima se  mogu naći higijenski ulošci, dezodoransi, četkice i paste za zube, labela i ostale sitnice koje su ženama neophodne za svakodnevnu upotrebu”, poručili su iz Fondacije “Udružene žene”.

Kako je za “Nezavisne novine” kazala Teodora Marjanović iz fondacije, pakete su poslalali 5. marta na ove lokacije, te očekuju da su oni već tamo stigli.

“Prezadovoljni smo odzivom naših građana i pozitivno smo iznenađene jer nismo očekivali da ćemo prikupiti ovoliko paketa”, kazala je Marjanovićeva.

Ovom akcijom su željeli ženama i djevojkama pogođenih područja olakšati ovaj težak period onoliko koliko mogu.

Podsjećamo da je akcija počela 18. februara kada su pozvali sve zaintresovane građane da se pridruže, a trajala je deset dana. Akcija je završila 2. marta, a ubrzo po njenom završetku su i pakete poslali na pomenute lokacije.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije