DogađajiKulturaLjudiMjestanajnovijePojaveRadoznala Lola

Zapitajte se imate li pravo biti sretni?

Činjenica je da su na Balkanu mnoge teme tabu, ali razvod bi se vjerovatno mogao svrstati u top tri.

Redakcija

oslobodjenje.ba

Da li je prošlo vrijeme u kojem se loše stvari pokušavaju popraviti na silu i kada je vrijeme za razvod?

braku smo zbog djece. On je dobar čovjek, ne tuče me, zarađuje, ne vara me, kako da se razvedem? Ma raspuštenica, pusti nju. Koliko puta ste čuli slične rečenice?

Činjenica je da su na Balkanu mnoge teme tabu, ali razvod bi se vjerovatno mogao svrstati u top tri. Da li je prošlo vrijeme u kojem se loše stvari pokušavaju popraviti na silu i kada je vrijeme za razvod?

Aida Feraget

O još jednoj bolnoj temi Balkana u novom podcastu Oslobođene razgovaramo sa aktivisticom i komunikologinjom Aidom Feraget, koja je sa nama podijelila svoje iskustvo koje je prošla tokom razvoda, psihologinjom i porodičnom psihoterapeutkinjom Dželilom Mulić Čorbo i advokatom Omarom Mehmedbašićem.

Dželila Mulić Čorbo

Ovaj projekat je finansiran uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i međunarodne saradnje Republike Italije. Sadržaj ove emisije predstavlja mišljenje autora i ni u kom slučaju ne odražava stav Ministarstva vanjskih poslova i međunarodne saradnje Republike Italije.

Omar Mehmedbašić

Našu Oslobođenu slušajte i gledajte četvrtkom u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeGoogle PodcastApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM, a u 21 sat u programu O kanala.

Prošlosedmičnu epizodu o uspjehu i novcu možete pogledati OVDJE.

Preuzeto sa: oslobodjenje.ba

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije