Praktična LolaŽivot

Mama, dobro sam i cijeli svijet to zna

Pitanje je da li iko više šalje pisma? Polako izumiru i SMS servisi, a kamoli razglednice. Ali, znate i same, najvažnije je da roditelji, odnosno vaši najbliži, znaju da ste dobro, gdje god da se nalazite. Znamo da vam često…

Priredila Brankica Raković

Pitanje je da li iko više šalje pisma? Polako izumiru i SMS servisi, a kamoli razglednice. Ali, znate i same, najvažnije je da roditelji, odnosno vaši najbliži, znaju da ste dobro, gdje god da se nalazite.

Znamo da vam često nije jasno zašto se uvijek morate javiti, kad se podrazumijeva da ste dobro. Ali evo, molimo vas, sačekajte da i vi dobijete dijete, ako imate to u planu pa će vam roditeljske brige biti mnogo jasnije.

Danas vam donosimo foto priču o momku koji je odlučio da ubije nekoliko muva jednim udarcem:

  • da se redovno javlja majci
  • da to uradi na originalan način i tako sebi obezbijedi centar pažnje svakom novom objavom
  • da ujedno napravi pravi projekat od svog putovanja.

Radi se o Džonatanu Kvinjonezu, dvadesetsedmogodišnjaku iz Brisela, još jednom čovjeku koji je odlučio da napusti svoj posao i proputuje svijet. Međutim, kako je i sam rekao, kada je došao na Kubu, najveći problem mu je bio kako da ostane u kontaktu s najbližima, posebno majkom. Ako nas pitate, u vremenu interneta i raznih aplikacija i ne vjerujemo mu baš, ali dobro zvuči.

Povezao je offline i online, napravio znak Mom I’m fine i brzo postao prava Instagram zvijezda. Mi pratimo njegovo putovanje, a nadamo se da to radi i njegova majka. A ako želite i vi, klik na Mom I’m fine.

Mama2

Mama6

Mama4

Mama5

Mama7

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije