najnovijeRadoznala LolaZabavna Lola

Ovih dana svi pričaju o filmu ‘Don’t look up!’ koji je konačno stigao na Netflix!

Flim o kojem se ne prestaje pričati!

Redakcija

fashion.hr

Teorije o smaku svijeta nešto su o čemu se poprilično puno raspravljalo unazad nekoliko godina.

Bez obzira na to vjerujete li u iste ili na njih gledate kao na plod nečije bujne mašte, činjenica jest da smo se svi barem u jednom trenutku života zapitali kako bi svijet izgledao da sve u jednom trenu nestane te ono najvažnije, što može prouzrokovati da do toga i dođe?

Kao jedna od prijetnji planeti Zemlji, s vremena na vrijeme, ističu se meteori koji kada bi udarili u njenu površinu, zaista bi došlo do kraja života.

Upravo na tu opasnost u filmu ‘Don’t look up!‘ nastoje upozoriti astronomi Kate Dibiasky i Randall Mindy, no apsolutno niko ih ne shvata ozbiljno. Iako raspolažu naučno utvrđenim dokazima kako se životu kakvog znamo sprema kraj te da ako se ništa ne poduzme po pitanju toga, bi svi u tren oka mogli nestati s lica zemlje, političare, medije, kao i samo stanovništvo to uopće ne zabrinjava, štoviše, sve što se događa ih zapravo odlično zabavlja.

Umjesto da njihovo znanje i iskustvo bude cijenjeno i priznato, Kate i Randall postaju nacionalna sprdnja, sve do trenutka dok se zaista ne kreće zbivati sve ono na što su mjesecima upozoravali da će se dogoditi. 

Iako je radnja inspirisana istinitim događajima, moramo priznati kako je ignorisanje naučno utvrđenih činjenica nešto što je zaista relevantno u današnjem društvu, stoga je ovaj film zapravo puno više od radnje koja će vas opustiti pred malim ekranima te će vam pružiti sadržaj nad kojim ćete se sigurno dobro zamisliti.

Osim zanimljive radnje, zvučna imena su takođe nešto zbog čega je ovaj film privukao toliku pažnju, pa će tako glavne likove igrati Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence i Jonah Hill.

Film je konačno dostupan na Netflixu, a u nastavku smo izdvojili trailer koji će vas sigurno nagovoriti da ovaj film pogledate već danas!

Preuzeto sa: fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije