DogađajiKulturanajnovijeNaslovna vijestRadoznala LolaZabavna Lola

Šta Sara Džesika Parker zaista misli o nastavku „Seksa i grada“

Glavne glumice serije “Seks i grad” okupile su se povodom specijalne emisije “The Roundtable” tokom koje su govorile o nastavku popularne priče.

Prenosimo: Redakcija

Nova.rs

Sara Džesika Parker, koja tumači glavnu junakinju Keri Bredšo, prisetila se kako je došlo do odluke da se snime nove epizode.

Nastavak priče o ženama u zrelim godinama koje u Njujorku tragaju za ljubavlju ili samo za dobrom zabavom privukla je gledaoce širom sveta. Iako se serija odavno završila, imali smo priliku da pogledamo dva filmska nastavka koji su dočekani sa podeljenim reakcijama, a od nedavno su pred nama i nove epizode sa nešto drugačijom ekipom.

Primetno je odsustvo lika Samante koja je, po mišljenju velikog broja gledalaca, činila suštinu ove serije, ali su se kreatori dosetili da njen gubitak nadomeste mnoštvom drugih zanimljivih likova.

Preostale tri glavne junakinje su i dalje deo ekipe ove serije, a one su se nedavno okupile kako bi govorile o tome na koji način je došlo do ideje da se snimaju nove epizode.

Iako je poznato da Kim Katral i Sara Džesika Parker nisu u dobrim odnosima, televizijska Keri Bredšo je priznala da je inicijativa ostalih glumica bila neophodna kako bi do snimanja došlo.

„Vratile smo se zato što smo htele da se vratimo. Niko nas nije vukao za rukav. Morale smo da se izborimo kako bismo dobile priliku da ispričamo ovu priču na ovaj način“, navela je Parker.

„Veoma smo svesne sreće koja je bila potrebna da se sve ovo desi“, dodala je ona.

Kada je Kristin Dejsvis, koja u „Seksu i gradu“ tumači Šarlot rekla da je retkost raditi sa istim ljudima preko 25 godina, Sara Džesika se rasplakala.

„Nisam mislila da će se ovo desiti“, rekla je ona kroz suze, vidno emotivna zbog ponovnog okupljanja stare ekipe.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije