LjudiMjestanajnovijePojave

Nikol Kidman negira korekcije: “Nosim kremu za sunčanje”

Glumica Nikol Kidman progovorila je o najgorem scenariju koji jedan holivudski glumac može da iskusi, posebno žene.

Redakcija

b92

“Kada napunite 40, gotovi ste.”

U intervjuu za magazin Dujour ispričala je kako se stvari brzo mijenjaju u holivudskoj filmskoj industriji, posebno kada je riječ o starenju.

Nikol Kidman je priznala da se starije glumice obično sreću s odbijanjem u Holivudu: “Postoji konsenzus u industriji da ste kao glumica, s oko 40 godina, gotovi s glumom”, rekla je za Dujour.

Nikol Kidman je rekla da kao glumica “moraš da imaš strpljenja i dobre živce” jer je filmska scena većinom fokusirana na mlade atraktivne glumice zbog kojih iskusnije i starije kolegice padaju u drugi plan.

“Imaš 39 godina, i to je to. Za tebe je nekako gotovo”, rekla je ona za Today.

Ova majka četvoro djece često govori o starenju i dotaknula se i na dodjeli glumačkih nagrada 2018. gdje je pohvalila filmsku industriju, jer sve više prihvata žene starije od 40 godina.

“Želim svima da se zahvalim na vašim vrhunskim ulogama koje ste odigrali tokom svoje karijere i kako je divno što naše karijere danas mogu da idu dalje i nakon 40. godine. Dokazale smo, a dokazujemo i iz dana u dan da smo moćne i snažne”, rekla je Nikol Kidman u svom motivacijskom govoru prije nekoliko godina, piše People.

Međutim, situacija se promijenila jer se slavna glumica ne prestaje da žali na okrutan tretman koji u Holivudu imaju starije glumice.

Glumica se nedavno prošetala crvenim tepihom na kojem je zaintrigirala javnost fotografijama koje još baš gode. Nju već godinama prate glasine o estetskim operacijama.

“Da budem iskrena, potpuno sam prirodna. Nema operacije za mene, probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sad konačno mogu ponovo da pomjeram lice. Nosim kremu za sunčanje, ne pušim i brinem se o sebi, i to s ponosom mogu reći”, preneo je magazin Life & Style.

Preuzeto sa: nezavisne.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije