FantastičnoNaslovna vijestRaznoZabavna Lola

5 komada nakita koje želimo imati ODMAH!

Nakit je, kada se nosi na pravi način, ona tačka na I vašeg izgleda, šlag na kraju koji će zaokružiti cijelu priču. Ponekad je dovoljan samo jedan komad pravog nakita, da vaš izgled podigne na sasvim novi nivo. 

Redakcija

Swarovski je već decenijama sinonim za nakit, onaj koji će uvijek biti primjećen, onaj koji će vam dati samopouzdanje, zbog koga ćete se osjećati posebno.

Lole su za vas izdvojile 5 komada nakita koji su trenutno apsolutni hit i koje želimo imati sve i odmah!

Šta je vaš apsolutni favorit?

EMILY NARUKVICA

 

Klasična narukvica koja svojim sjajem puno govori. Nježno nizani prozirni kristali s obrubom, otmjenog je i minimalističkog izgleda. Međutim, daje hrabri iskaz čiste elegancije.

INFINITY NARUKVICA

Oplata u rose golde-u i bijeli kristali se savršeno nadopunjuju u ovoj elegantnoj Swarovski narukvici. Simbol beskonačnosti, idealan je kao poklon za posebnu priliku – voljenoj osobi ili sebi.

Chroma alke

Piramidalni rezani kristali su naslagani na kristale izrezane u obliku jastuka kako bi stvorili dinamičan izgled klasičnog obruča. Upravo ove naušnice postižu ravnotežu profinjenog, ali i modernog i oštrog, a opet lijepog.

Dostupne i u plavim nijansama.

Harmonia ogrlica

Stručno izrađena od jednog velikog kristala koji je obješen na osjetljivi metalni lanac. Ogrlica je osmišljena da daje iluziju lebdenja kristala. Ogrlica je lijepa kad se nosi sama kao i kad je uparena s drugim komadima Harmonia Family, za elegantan večernji izgled.

Dostupna i u zlatnim nijansama.

Somnia ogrlica

U ovoj ogrlici Swarovski kristali susreću se s poludragim kamenjem. Koristeći moderan pristup boemskom radu s perlama, ova duga ogrlica izrađena je od klastera plavih kristala i uglančanih perli sodalita. Ogrlica je dostupna i u drugim bojama

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije