MjestanajnovijeNaslovna vijestPojaveZabavna Lola

Tara je imala više od 10 plastičnih operacija – samu sebe naziva Barbi lutkom

Samoproglašena ‘ljudska Barbi lutka’, Tara Džejn Mekonači, zdravstveni radnik po profesiji, napravila je veliku transformaciju svog izgleda, potrošivši 200.000 dolara na kozmetičke procedure – uključujući pet povećanja grudi, šest operacija nosa i nekoliko tura botoksa i filera.

Redakcija

noizz.rs

Instagram model (33), koja je prošle godine stekla slavu nakon pojavljivanja na E! rijaliti šou ‘Botched’, se sada pojavila sa svojom majkom na ručku u luksuznom restoranu u Melburnu, a njen neobičan izgled nije mogao da prođe nezapaženo.

Tetovirana zdravstvena radnica pojavila se u providnom bodiju, ružičastim sandalama i sa Luj Viton torbicom vrednom 8.650 dolara. Njeni veštački plavi nokti takođe nisu ostali neprimećeni.
U avgustu prošle godine,Tara se pojavila u naslovnom dokumentarcu Toda Sampsona “Mirror Mirror”, koji je pratio grupu Australijanaca opsednutih odlaskom pod nož.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

Ona je sebe opisala kao “nadograđenu” ograničenu ‘Barbi lutku’, a takođe se požalila na veličinu svojih grudi. “Mislim da želim veće grudi, nisam zadovoljna onim što imam”, rekla je tada.

Ali bila je razočarana kada su joj lekari rekli da je njena težina “opasno manla”, s obzirom da je imala samo 45 kilograma, pa nije mogla da nosi tako velike implantate.
“Zaista sam zabrinut za Tarino opšte stanje. Ne mislim samo na operaciju, već na njeno opšte fizičko i psihičko zdravlje”, rekao je dr. Nassif.Tara, pak, tvrdi da je ženama veoma važno da imaju priliku da izraze kako se osećaju i da neguju sopstvene predstave o lepoti, a plastična hirurgija je ono što je raduje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

“Daju mi samopouzdanje da postanem najbolja verzija sebe”, zaključuje ova devojka koja se nedavno pridružila sajtu za odrasle OnlyFans kako bi obezbedila dovoljno sredstava za sve svoje buduće intervencije.

Preuzeto sa: noizz.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije