Ljudski odnosinajnovijeNaslovna vijestŽivot

Hej ti, nadam se da se nećeš desiti baš bilo kome 

Nadam se da ćeš se desiti nekome ko cijeni tvoju čaroliju, nekome ko želi nekoga baš poput tebe – ko želi način na koji ti razmišljaš, način na koji se ti nosiš i način na koji ti rasteš.

Prevela: Anja Delić Redakcija

instagram.com

Nadam se da ćeš se desiti nekome ko će se zaljubiti u to kako ti vidiš svijet. Neko ko se divi tvom samopouzdanju i duhu, nekog ko ne potcijenjuje tebe i ono šta zaista možeš da uradiš.

Nadam se da ćeš se desiti nekome ko vidi tvoju hrabrost i priznaje tvoju snagu i moć volje. Neko koga ne vrijeđa tvoja duhovitost, već je razvija i voli svaku stvar u vezi sa njom.

Nadam se da ćeš se desiti nekome ko sluša tvoje priče, tvoja iskustva i ko će uživati da raste u zajedničkom procesu sa tobom. Nadam se da će te ispraviti u ljubavi i nemilosrdno osnažiti, ohrabriti da težiš svim stvarima koje želiš. Nekog ko drži tvoje srce i poštuje ga, ko razumije tvoju vrijednost i poštuje ono što cijeniš.

Nadam se da ćeš se desiti nekome ko te pogleda i vidi snažno, sposobno i hrabro biće.

Neko ko nikada ne bi želio da te ograniči ili uništi tvoj entuzijazam. Neko ko te neće srušiti samo da bi se podigli. Neko ko će ti dozvoliti da zasijaš najsvjetlije na svijetu i ko se neće uplašiti tvog svjetla.

Nadam se da ćeš se desiti nekome ko cijeni svaku stvar o tebi. Od tvog osmijeha do tvoje duše. Neko ko je spreman da prođe kroz vatru sa tobom i slavi tebe čak i na tvoj najgori dan.

I nadam se da ćeš to vidjeti kada se dogodi. Nadam se da ćeš to vidjeti u očima ljudi koje srećeš, stranaca, prijatelja, porodice, onih posebnih, a posebno u sebi.

Zaslužuješ takvu ljepotu u svom životu.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije