DogađajiLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijest

“Pokušala si da ih spasiš od ološa” Miloš se dirljivom porukom oprostio od zverski ubijenih supruge Nataše i sinova

Miloš Martinović, suprug zvijerski ubijene Nataše i njihova dva maloljetna sina, oprostio se od njih dirljivom porukom u čitulji.

Redakcija

srpskainfo.com

Od porodice Martinović, ali i ostalih žrtava pomahnitalog masovnog ubice Vuka Borilovića oprostile su se porodice i prijatelji u novinama koje su prepune poruke tuge za tragično izgubljenim životima.

Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se cijeloga života za njih i sada ste opet zajedno – piše u čitulji koju je objavio neutješni čovjek.

– Djeco moja, vaše odrastanje će zauvijek ostati u mom sjećanju. Uvijek sa vama. Neka mi vas anđeli čuvaju – piše u čitulji koju su dali baba i djeda nastradalih mališana.

Današnje crnogorske novine “Pobjeda” pune su čitulja kojima se najbliži opraštaju od žrtava masakra.

FOTO: POBJEDA / SCREENSHOT

Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u Bajicama.

U Vladinom domu na Cetinju održana je komemorativna sjednica povodom tragedije koja je pogodila taj grad i u kojoj je stradalo 11 osoba. Komemoracija je počela minutom ćutanja za žrtve, a poručeno je da Cetinje nije samo u svom tugovanju, već da tuguje cijela Crna Gora, prenosi Blic.

Podsjetimo, Vuk Borilović ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest prije nego što je i sam ubijen. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na mjesto pucnjave, ali i prolaznike.

Preuzeto sa: srpskainfo.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije